GodLike demiş ki:
bütün media.pk2 leri denedim oyun birtürlü ingilizce olmadı heryerde soru işareti war kafayı yedim ne yapmam lazım?

Arkadaşım oyunun orjinal media.pk2 sini kullan daha sonra aşağıda vericem linkten Silkroad.exe>>SRO_Client>>Loader (2,021 uyumlu)indir, indirdiklerini SunWorld sro klasörene kopyala.
Oyuna Loader la gir oyun ingilizce bu kadar basit ama mutlaka loader la gir yoksa inglizce olmaz :thumbsup:

Download
http://rapidshare.com/files/279677871/ae_NGPaKeT.rar.html
Download

Kod:
RAR Password:www.extraloob.com
PS: VİRUS TARAMASI YAPCAKTIM AMA MALESEF VİRUS TOTAL AÇILMIYOR BENİM PC DE SORUN OLABİLİR BU YÜZDEN Bİ GÖZDEN GEÇİR!AKSİ HALDE SORUMLULUK KABUL ETMEM.!

arkadaşlar ben starta basıyom oyun açılmıyo ??????? hatası geliyo nedeni ne acaba

arkadaşlar bendede starta basıyorum ama ?????,??????,???? diye bir hata geliyor lütfen yardım

yha beyler sizde oyuna giriyomu ? ben launchere tikladigimda hata gelio :oops:

Sa Arkadaşlar Bn Chara giriorum Fakat Starta Bastığımda Direk Atıo Yanına Bi Char Actım Ona Giriyor Fakat Ona girmiyor Bi Yardım !!

arkadaslar carım gitti 83 lvl di oyun acık starta basınca ınput param error code 4 verıp cara girmıyo ama yan cara her seferınde giriyor yardım plsss

deejays19 demiş ki:
arkadaslar carım gitti 83 lvl di oyun acık starta basınca ınput param error code 4 verıp cara girmıyo ama yan cara her seferınde giriyor yardım plsss
ne zmndar beri öle ? 2-3 haftaliksa weya daha fazlaysa charin ban yedi ama gm olay cikmasin diye input error hatasi veriyor ban yemişsindir

Bir de loaderla girmeye çalışınca Please Execute The ''Silkroad.exe'' diyor buna da bi çözüm bulursanız sevinirm

orjinal launcherla ve clientle girmez ama bana bi yardım lütfennnn:S boş kutu hala

Haydaa Ne Sorunlu Oyun Bendede Bu Gun 1-2 Saatdir Şöle Bi Sorun Var... ID PW Yazıyorum Request Connect User İnformation Mudur Nedir Öle Bişey Söylüyor Ya...Orada Kalıyor...Üyeliğpe Girmiyor Valla Çözerseniz Çok Makbule Geçersnz Ya... :S

Yukarı Alt