nie olamaz skiller olur fakat sen 100 lvl kadar uplayamadından kitap şeklinde gözükürCRRoSBoW demiş ki:Sorun tam net değil ama 100 cap gelmeden 100 skilleri gelmesi diye bir şey söz konusu olamaz.
nie olamaz skiller olur fakat sen 100 lvl kadar uplayamadından kitap şeklinde gözükürCRRoSBoW demiş ki:Sorun tam net değil ama 100 cap gelmeden 100 skilleri gelmesi diye bir şey söz konusu olamaz.
Ama öyle oldu.Oyun 20 saniyeliğine açılınca lvl sınırı hala 90 skill sınırı 100dü.CRRoSBoW demiş ki:Sorun tam net değil ama 100 cap gelmeden 100 skilleri gelmesi diye bir şey söz konusu olamaz.
Hmm doğru hell in dediği gibi olabilir sadece yani benim bahsettiğim 100 level gelmeden hiç bir şekilde 100 skillerini aktif edemezler (ortalık karışırironEyE demiş ki:Ama öyle oldu.Oyun 20 saniyeliğine açılınca lvl sınırı hala 90 skill sınırı 100dü.CRRoSBoW demiş ki:Sorun tam net değil ama 100 cap gelmeden 100 skilleri gelmesi diye bir şey söz konusu olamaz.
ayıptır sorması 90 lvl %99.99 olan biri canawar kestide denedimi? şahsen oyuna gırdıgım an dc yedım ve oyun ilk geldigindeironEyE demiş ki:Ama öyle oldu.Oyun 20 saniyeliğine açılınca lvl sınırı hala 90 skill sınırı 100dü.CRRoSBoW demiş ki:Sorun tam net değil ama 100 cap gelmeden 100 skilleri gelmesi diye bir şey söz konusu olamaz.
E ye bastım 1-90 dı.WildKing demiş ki:ayıptır sorması 90 lvl %99.99 olan biri canawar kestide denedimi? şahsen oyuna gırdıgım an dc yedım ve oyun ilk geldigindeironEyE demiş ki:Ama öyle oldu.Oyun 20 saniyeliğine açılınca lvl sınırı hala 90 skill sınırı 100dü.CRRoSBoW demiş ki:Sorun tam net değil ama 100 cap gelmeden 100 skilleri gelmesi diye bir şey söz konusu olamaz.
Belki oyun kapalı oldugundandıryilmazcan09 demiş ki:arkadaşlar ben deniorum içinde boş bi mesaj olan hata verio. Sonra da Launcher açılıo ama start gelmio bunun sebebi nedir lütfen yardım.
Evet hala kapalı bence 14.00 16.00 arasi gelecek.berkomu demiş ki:oyun hala kapalımı