xDTitanyum-X demiş ki:LoL xD Ben Update bile yapamıyom. Bi hata veriyor yazı falan yazmıyo![]()
"Adam çekmek için yapıyolar hiçbirşeyin geldiği yok."Titanyum-X demiş ki:LoL xD Ben Update bile yapamıyom. Bi hata veriyor yazı falan yazmıyo![]()
BymaTchLes demiş ki:xDTitanyum-X demiş ki:LoL xD Ben Update bile yapamıyom. Bi hata veriyor yazı falan yazmıyo![]()
Hepimiz Kardeşiizzz Bi telaşş nedieeee oyy oyy dağlar oyyy oyy oyyyTitanyum-X demiş ki:LoL xD Ben Update bile yapamıyom. Bi hata veriyor yazı falan yazmıyo![]()
Süpersin hocam ellerine sağlıkAgilla demiş ki:oyuna giremedim ancak pk2 güncellenme tamamen bitince yapıcagımama autoselect ve dier özellikler eklendi inglizce yapılması kaldı bir tek
![]()
Ne bilem ben daha yeni geldim eve xDFrancesco demiş ki:Hepimiz Kardeşiizzz Bi telaşş nedieeee oyy oyy dağlar oyyy oyy oyyyTitanyum-X demiş ki:LoL xD Ben Update bile yapamıyom. Bi hata veriyor yazı falan yazmıyo![]()
herkezde aynı hata![]()
Hala gelmicek diyo yaaa.Titanyum-X demiş ki:aynen birader ben inanmıyom hala gelmicek niye inanıyonuz böle hurafelere![]()
Son 10 dk dır bende geliceğine inanmak istemiyorum bow charları ortada bıraktılar resmen.Titanyum-X demiş ki:aynen birader ben inanmıyom hala gelmicek niye inanıyonuz böle hurafelere![]()
HahahaTitanyum-X demiş ki:aynen birader ben inanmıyom hala gelmicek niye inanıyonuz böle hurafelere![]()