mania demiş ki:
S3R0 demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Neyse isteyen istediği buildle istediği şekilde devam eder.Ben sadece olacaklardan haberdar olmanızı sağlıyorum.^^
Ulan Mania Her Topicde Sorun Çıkarıon Sanki Patchin Kontrolu ironEyE de Adam Bize Yardım Edio Sen Neredeyse Adama Sövüon, Ha Amacın Popüler Olmaksa Böyle Olamassın

Bu Arada Kendi Açtığım Konuda Belirtiğim Gibi Litvanyalı Bi Arkadaşım Bana 16 Sında Geleceğini Söyledi...
ovgu_76 demiş ki:
mania adam gibi konuşurmusun !
Diyorki hepsini indircem anlamıyorsunuz hepsi aynı llink siz adam gibi konuşun kendinizi bir şey sanmayın :coffee:
Sen beni anlamadın.Ben o linklerden bahsetmiyorum. -.-

valla dediğim gibi .. boştan yere 16 17 18 ' inde demeyin .. o gün gelir çatar.. bakarsınız ortada skill falan yok.. boş yere yalancı durumuna düşmeyin .. sadece şunu soyleyin .. 90 lvl skiller gelicek ^^ ..

12 diyordunuz 16 oldu.Hani 10 Çinli arkadaşınıza sormuştunuz,12 Temmuz demişlerdi?Hurafe gibi geliyor^^

Hacım ben 16 ile ilgili yazdığımı sana yazmamıştım,bu topicte görmüştüm 16 temmuz lafı geçiyorduda birkaç kere,onlara dedim.S3R0 yazmıştı galiba 16 diye tam hatırlamıyorum :beer:

HeYeCaN_YoK demiş ki:
Hacım ben 16 ile ilgili yazdığımı sana yazmamıştım,bu topicte görmüştüm 16 temmuz lafı geçiyorduda birkaç kere,onlara dedim.S3R0 yazmıştı galiba 16 diye tam hatırlamıyorum :beer:
16 diyen çok kişi var.16 olabilir belki ama en ufak bir fikrim yok.Ben sorup soruşturum yazıyorum yani.

ironEyE demiş ki:
HeYeCaN_YoK demiş ki:
16 diyen çok kişi var.16 olabilir belki ama en ufak bir fikrim yok.Ben sorup soruşturum yazıyorum yani.
Tamam hacım 90 gelirse yeni bir yapılandırma ile aranıza tekrardan geleceğim :beer:

ironEyE demiş ki:
mania demiş ki:
off fake bıraktım oyunu !
Kimseyi zorla oynatmıyoruz.
İronEye bak sana bişe diyeyim fazla bir kapris içersinsn bırak bunları Zorla kimseyi oynatmıyoruz Gm ' misn bu Tiriplere giriyorsn? Adam Görü bildirmiş Ona illa bu şekildemi yaklasman lazım sen Mod'sün senin yerin farklı olmalı tavırların örnek olmalı bence sana yakısan bu değil Sunworld Sana ait olmadıgını bilmelisn

Ayrıca Paylaşmların içn tsk ederim 90 Lv Skillerinin gelmemesi seninle alakası yok sen yardım etmeye çalısyorsn lakin senlede bitmiyor karsı tarafn SunWorld Takımınında Günü Gününe yapması lazım. Olumsuz Yorumları kafana takma

İyi günler dilerim

LegendLess demiş ki:
ironEyE demiş ki:
mania demiş ki:
off fake bıraktım oyunu !
İronEye bak sana bişe diyeyim fazla bir kapris içersinsn bırak bunları Zorla kimseyi oynatmıyoruz Gm ' misn bu Tiriplere giriyorsn? Adam Görü bildirmiş Ona illa bu şekildemi yaklasman lazım sen Mod'sün senin yerin farklı olmalı tavırların örnek olmalı bence sana yakısan bu değil Sunworld Sana ait olmadıgını bilmelisn

Ayrıca Paylaşmların içn tsk ederim 90 Lv Skillerinin gelmemesi seninle alakası yok sen yardım etmeye çalısyorsn lakin senlede bitmiyor karsı tarafn SunWorld Takımınında Günü Gününe yapması lazım. Olumsuz Yorumları kafana takma

İyi günler dilerim
Kusura bakma sinirliyimde biraz.Birini kırdıysam özür dilerim...

ironEyE demiş ki:
LegendLess demiş ki:
ironEyE demiş ki:

İyi günler dilerim
Kusura bakma sinirliyimde biraz.Birini kırdıysam özür dilerim...
Tabi olabilir ben sadece görüşlerimmi bildirdim senin içn. Boş Yere seni Mod yapmadıkları belli ayrıca Exl yönetimi bişe bildiği açıkca ortada Başarılarının devamını beklerim

Yukarı Alt