ironEyE demiş ki:Bu seferde "Teknik bi problem yok ben beceremedim." diye çıkarsa hiç şaşırmam.Crown demiş ki:Uğrayacağız gibime geliyor nedenseironEyE demiş ki:Eveeeeet 24 saat kaldı umarım 26 temmuz gibi hüsrana uğramayız.![]()
![]()

ironEyE demiş ki:Bu seferde "Teknik bi problem yok ben beceremedim." diye çıkarsa hiç şaşırmam.Crown demiş ki:Uğrayacağız gibime geliyor nedenseironEyE demiş ki:Eveeeeet 24 saat kaldı umarım 26 temmuz gibi hüsrana uğramayız.![]()
![]()
Aynen bendede gitti server ama bazıları ben oyundayım diyor.WildKing demiş ki:Server gitti çinde 31 temmuz tam
Geldi :S heyecan yaptık iiymiironEyE demiş ki:Aynen bendede gitti server ama bazıları ben oyundayım diyor.WildKing demiş ki:Server gitti çinde 31 temmuz tam
İmkansız ip ban olmasıKing0fHeLL demiş ki:Bende internet gitti gldi ip ban yemiş olmıalım modeme res atın glcekmi bi bakalım?![]()
aynen bottaydım yatmış dc yemi PFF ve undergoing veriyorironEyE demiş ki:Off bende gene kapalı gösteriyor.Ne iş bu anlamadım.
O yeni server için geçerliWinDRuNNeRXLife demiş ki:Sizin kafanızmı iyi adamlar çinliler haricindeki ipleri banlicaz diyo ve hala bişiler yapmaya uğraşıyosunuz :)