biraz empati kurun bence ecsroyu düşünün kaç kişilik takımı ve coder ları var 1-2 haftadan önce açılmıyo önce açılmıyo daha server çarşamba kapandı :) 100 lv skilleri geldi budaha 4.gün :)

Ama ECSRO nun Skiller Önceden Aarlanmamıstı Ogrendığime Göre ßunun Skilleri Önceden Ayarlanmış Skillerdir..! :oldie:

ama o skilleri aktif etmek kolaymı sence ??? hem skiller hazır değildi haritalar hazırdı adamların planı 90 skillerıydı ilk başta 100 sonradan akıllaına geldi :)

bence şey yapsalar bukadar kapalı kaldığımız için özür dileriz ama exp rate 100x sp rate 300x :D nese geyik olmasın konu

Yha ne 1 ayı ne dıyorsunuz sız bu oyun pazar gunune kadar kesınlıkle acılacaktır bu lafımı unutmayın cunku ECSRO yu ıllakı takıp edıyorlardır sımdı kac 100 oyuncusunu kaybettı ecsro adamlar bunun kendı baslarına gelmelerını ıstemezler bence en yakın zamanda acarlar dıye Düşünüyorum..! sizce 70 elektırık nukesı gelırmi?

inş ßan Yemem

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
bişi sorcam Sun World de bot illegalmi ?? bide ben agillanın en son botunu indirdim yinede çalışırmı ??

sizce 70 elektırık nukesı gelırmi?

100lwl skilleri geldiğine göre 90nukeside gelir light

inş ßan Yemem

- Resim Silinmiş.[/quote]

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar saçma sapan şeyler yazıp post kasmayın,Sizinde gördüğünüz gibi yetkililer solodan aldıkları her bilgiyi anında buraya yazıyor,Bizde Solo ne biliyorsa onu biliyoruz,Biraz anlayışlı olun yetkililere karşı ve sabredin,Oyuna girdiğinizde kendi gözünüzle görmeniz daha faydalı olur,Lütfen herkes gibi sizde sabredin >_<

xxcakoo

aynı şeyi defalarca yaptın zaten :) devam etmen veya etmemen birşeyi değiştirmez artık

Yukarı Alt