evet yaklaşık 5-6 unique var cavede
![]() |
Evet bende bundan bahsediyorum. Eger special pill gelmez ve canavarlar status ozelliklerini kaybetmezlerse is iyice zorlasırserhatguler59 demiş ki:benim bildigim kdarıyla b5 ve b6 mobslar paso warlock gibi status atıoyor b1 e girince ilk mobslarda divisyon atıo cave paso status mobslarla dolu eger onlar bu özelligini yitirirse bizimde işimize gelir hemen kolay kolay mobsları keseriz..
bide cave de uniqler çıkıyo o uniqlerde mag. attak mag. defas phy felan basıyolar kendine onlarda gelmezse harika onlar olmadana bi bladeye 2 k vuruyolar onları çekince 5 6 k buda toplu katliam oluyo :)
Hadi yhaa unıq dıosun baq bole tg Gbi olanlardan bahsedıormoxide demiş ki:evet yaklaşık 5-6 unique var cavede
Hadi ya.Titanyum-X demiş ki:Selam beyler sizlere üzücü bi haberim var (Benimle İlgili Oyunla Değil) TTnet fatura borcum yuzunden internetim kesildi. Oyuna biraz (bilmiyom uzun da olabilir
) ara vermez zorundayım. 150 kağıt istiyo ttnet
verdiğim zaman görüşmek dileğiyle.
Koyun can derdinde kasap et derdinde xDironEyE demiş ki:Hadi ya.Titanyum-X demiş ki:Selam beyler sizlere üzücü bi haberim var (Benimle İlgili Oyunla Değil) TTnet fatura borcum yuzunden internetim kesildi. Oyuna biraz (bilmiyom uzun da olabilir
![]()
![]()
Benim shield sende kaldı.![]()
![]()
Üzüldüm geçmiş olsunTitanyum-X demiş ki:Selam beyler sizlere üzücü bi haberim var (Benimle İlgili Oyunla Değil) TTnet fatura borcum yuzunden internetim kesildi. Oyuna biraz (bilmiyom uzun da olabilir
yok yaaa bız warken sana düşermi o şerefTitanyum-X demiş ki:oyunun en son 100 lwl i ben olurum artık ^^
yazık... Geçmiş olsun en kısa sürede pranı ödeyp aramza katlman dileğiyle hoşçakal xDTitanyum-X demiş ki:Selam beyler sizlere üzücü bi haberim var (Benimle İlgili Oyunla Değil) TTnet fatura borcum yuzunden internetim kesildi. Oyuna biraz (bilmiyom uzun da olabilir
ilk ( sayfa 1 ) sayfadan media yı indirebilirsin...HalilAtik demiş ki:Yha herşey iyi güselde bize yeni media pk2 lasım bilen varsa paylaşım koysun