Veriyon kaça yükselicek bilmiyorum,ama o 2,016 yükseldikçe yeni birşeyler eklenmiş demektir.
topicte gördüğüm en amacına uygun soru. cevaplanacak sorulardan bir tanesi budurserhatguler59 demiş ki:bi sorum olcam acaba mobslar artık partli olcakmı 8li pt kurulursa ?
Büyük ihtimal gelmez Çünkü pt sistemi eu charlarla gelmisti.serhatguler59 demiş ki:bi sorum olcam acaba mobslar artık partli olcakmı 8li pt kurulursa ?
Söylenenlere göre zaten eklenmiş.oxide demiş ki:Eğer autopotu eklerse oyuna belki PT moblarınıda ekleyebilir diye umuyorum..
Isro fazla oynamadığımdan bilemicem.Ama mob statuleri eu charların yapabildiği statular ise büyük ihtimal olmaz...ADMERAL demiş ki:Arkadaslar bu arada bir soruda ben soruyum post kasmak gibi gelmesinde.
Simdi blade skillerinde statuslar yok. Bunun nedenini eu gelmemesine bagladık ama.
Pot cuya Mavi special pillerden gelirse bu sorununda büyük bir kısmı ortadan kalkar.
Yada Mavi pill gelmedi ve skillerdeki statuslarda yok.Peki Jangandaki cavede divisiyon,İmpontent Vb status veren cavanarlarındamı statusları olmayacak ?Bunu simdi Kimse bilmiyor ama Tahmininiz ne yönde ?
Evet warlock un yapabildigi statuslar ama O yuzden demiyorum.ironEyE demiş ki:Isro fazla oynamadığımdan bilemicem.Ama mob statuleri eu charların yapabildiği statular ise büyük ihtimal olmaz...ADMERAL demiş ki:Arkadaslar bu arada bir soruda ben soruyum post kasmak gibi gelmesinde.
Simdi blade skillerinde statuslar yok. Bunun nedenini eu gelmemesine bagladık ama.
Pot cuya Mavi special pillerden gelirse bu sorununda büyük bir kısmı ortadan kalkar.
Yada Mavi pill gelmedi ve skillerdeki statuslarda yok.Peki Jangandaki cavede divisiyon,İmpontent Vb status veren cavanarlarındamı statusları olmayacak ?Bunu simdi Kimse bilmiyor ama Tahmininiz ne yönde ?
eetxxcakoo demiş ki:
serhatguler59 demiş ki:benim bildigim kdarıyla b5 ve b6 mobslar paso warlock gibi status atıoyor b1 e girince ilk mobslarda divisyon atıo cave paso status mobslarla dolu eger onlar bu özelligini yitirirse bizimde işimize gelir hemen kolay kolay mobsları keseriz..
bide cave de uniqler çıkıyo o uniqlerde mag. attak mag. defas phy felan basıyolar kendine onlarda gelmezse harika onlar olmadana bi bladeye 2 k vuruyolar onları çekince 5 6 k buda toplu katliam oluyo :)