![]() |
Oyunda 13 dedin. :?mania demiş ki:17 niye sordun ?
Bu yorumunu yeni görüyorum.Terbiyeni takın ben insanları kandıran üçkağıtçı insanlardan değilim.Bir bildiğimiz olduğundan haber veriyoruz.İnanmak yada inanmamak sana düşmüş.Ama başkalarının indirip indirmemesi seni zerre kadar ilgilendirmez.mania demiş ki:oo elektirik yok demiştin dimi ? eee dün niye oyun açıktı ? gm nin pcsi kapalıyken oyun açık kalabilrmi ? lol allahm ya kandırmayın artık şu insanları ! kotaları doluyo !
lol ? -.-'' ben Sun World OynamıyorumironEyE demiş ki:Oyunda 13 dedin. :?mania demiş ki:17 niye sordun ?
mania demiş ki:oo elektirik yok demiştin dimi ? eee dün niye oyun açıktı ? gm nin pcsi kapalıyken oyun açık kalabilrmi ? lol allahm ya kandırmayın artık şu insanları ! kotaları doluyo !
mania demiş ki:oo elektirik yok demiştin dimi ? eee dün niye oyun açıktı ? gm nin pcsi kapalıyken oyun açık kalabilrmi ? lol allahm ya kandırmayın artık şu insanları ! kotaları doluyo !
GM sanki serveri evinden tek başına kuruyowolke demiş ki:mania demiş ki:oo elektirik yok demiştin dimi ? eee dün niye oyun açıktı ? gm nin pcsi kapalıyken oyun açık kalabilrmi ? lol allahm ya kandırmayın artık şu insanları ! kotaları doluyo !
bak verdiğin yanıta bi yanıt da ben vereyim![]()
senın sevıyen ve kuruduğun cümlelerle![]()
gm' mın evınde elektırık yok demedim ki![]()
Ahahahaha aklıma bi olayı getirdin.wolke demiş ki:ya bunlar normal kendı evındekı bılgısıyar gıbı sanıyolar![]()
arada gm mın annesı evı süpürürken fişi filan cekıyor![]()
wolke demiş ki:ya bunlar normal kendı evındekı bılgısıyar gıbı sanıyolar![]()
lol 80 postun var nsl deneme mod oldnLosTKnighT demiş ki:GM sanki serveri evinden tek başına kuruyowolke demiş ki:mania demiş ki:oo elektirik yok demiştin dimi ? eee dün niye oyun açıktı ? gm nin pcsi kapalıyken oyun açık kalabilrmi ? lol allahm ya kandırmayın artık şu insanları ! kotaları doluyo !
bak verdiğin yanıta bi yanıt da ben vereyim![]()
senın sevıyen ve kuruduğun cümlelerle![]()
gm' mın evınde elektırık yok demedim ki![]()
Mania Heralde Şaka Yapıyor Ciddiye almayın
![]()
ehehe hiç güleceğim yoktu sekowolke demiş ki:ya bunlar normal kendı evındekı bılgısıyar gıbı sanıyolar![]()
exl msj sayısına değil msj ın kalitesine bakar :)mania demiş ki:lol 80 postun var nsl deneme mod oldn![]()