Yeni mediayı indir updateyi kendi yapar.plutonlu demiş ki:iron hazır gelmişken ben sana sorim bnm oyun versıonu 2.005 bişi indirmem gerekiyomu yoksa taklamakan gibi kendimi uptade yapacak ?
Nasıl Yani ?Jhonny demiş ki:eski updateler qelirkende böle olmuştu yuppi ^^
Launcherden sonra undergoing hatası demek serverin açıldığı ve update için beklediği demektir...RaFFiNe demiş ki:Bu Hatayı Hatırlatırım Kapanmadan Önce De Veriyordu Geliyor Diye Saçma Sapan Yazmayalım Bence, Her Zamanki Gibi Beklemedeyiz ..
katılıorum ^^ironEyE demiş ki:Launcherden sonra undergoing hatası demek serverin açıldığı ve update için beklediği demektir...RaFFiNe demiş ki:Bu Hatayı Hatırlatırım Kapanmadan Önce De Veriyordu Geliyor Diye Saçma Sapan Yazmayalım Bence, Her Zamanki Gibi Beklemedeyiz ..
o boş kutu undergoing hatası sanırım...plutonlu demiş ki:sizde undergoing mi veriyo ?? bnde hala boş kutu![]()
Evet Arkadaşım :)musser demiş ki:o boş kutu undergoing hatası sanırım...plutonlu demiş ki:sizde undergoing mi veriyo ?? bnde hala boş kutu![]()
Dün değil ondan önceki gün.plutonlu demiş ki:kimse cevap vermedi server tam ne zaman kapandı![]()
Senin yazdıklarını kaç kere yazdım hatta ilgi ceksin die renkli renkli yazdım fayda etmio bosuna deneme :|wolke demiş ki:bu ne ya arkadaşlar server bılgısı almak ıcın tam 10 sayfa gerı gıttım siz burayı karıstırdınız sanırım chat sayfası degıl burası durum bılgısı ıcın acılmıs bı sayfa kımse uyarmıyor mu sızı lütfen konu ıle alakasız post atmayın !!!
evet xDironEyE demiş ki:Dün değil ondan önceki gün.plutonlu demiş ki:kimse cevap vermedi server tam ne zaman kapandı![]()