serhatguler59 demiş ki:
ne oldu zorunamı gitti ? size iyilikde yaramıyo haa siteden bir hata gördük düzeltilmesini istedik ne bu saçmamı sen kendini önce bi tart bakalım bu sözü edebilme yetkiisinii nereden alıyosun ?
çocukluguna veriyorum forumu kirletmekten başka bir uğrasın yok cevap vermeye bile sana Luzum bulmuyorum takıl kendi haline herkes zaten Post Kastıgını görüyor :P :uyku:

bak çocuk sen sin benim yaşım 18 laf yapcaksan adam gibi laf yap ben delikanlı gibi çıkıp lafımı ortaya koydum hatırlamazsın ama ben hatırlatıyım sana tatlı çocuk
dedim ki benim bütün postlarımı silin silin silsenize ben post için yazmııyorum post için yazsam senin gibi her bi şeye kefal gibi atlar sonra karı gibi işin içinden sıyırırdım benim dün 10 galiba yad 15 postum vardı bugün ise 84 bunları 15 + hepsi bu konu içinde istiyosan arar bulursun eger bu mesajlar mantıksız gereksiz bulursa silinsin MODLAR EGEER ONLİNE İSE Silinsin Bu mesajı bildir modlara bakalım kim haklı ?

Sana cevap bile vermeyi uygun bulmuyorum. Benim senden bi farklı yanım kalsın demi :P Takıl sen bu arada çocukluk yaşla değil başla alakası var Sen takık kendi seviyende elbet bulursun

Ps: kendini fazla zorlama cvp yazmıyacaım sana deymezsin :) İyi geceler dilerim sana

dogru ben kendi seviyemi bulurum ama senin bi seviyen bile yok yaşın 27 olmuş ama aklın halen 5 yaşındaki çocuk gibi vur kaç yapıyosun yazık abi sana :S

Yukarı Alt