Çok Post Kasıyorsun ironEyE ile Görüşücem !musser demiş ki:bu cave ve snow ne zaman gelcekmiş onla ilgili bir haber var mı::::=:?
Sanmıyorum Serverler açık1925 demiş ki:Server Updateye şu andan itibaren girdi sanırım...
Görüşme Sen Uyarı Alırsın Şahsen Bende Öyle OlduSqu123 demiş ki:Çok Post Kasıyorsun ironEyE ile Görüşücem !musser demiş ki:bu cave ve snow ne zaman gelcekmiş onla ilgili bir haber var mı::::=:?
git görüş!ingilizcem olsa sormam çeviremiyorum adamın yazdıklarını soruyorum şuçsa bu görüş.Hem sen kimsin yanlış birşey varsa yüz kere diyorum modlar uyarır herşeye siz bir karışmayın!!!!Squ123 demiş ki:Çok Post Kasıyorsun ironEyE ile Görüşücem !musser demiş ki:bu cave ve snow ne zaman gelcekmiş onla ilgili bir haber var mı::::=:?
İstersen görüş. Ben senin ondan daha fazla post kastığını biliyorum...Squ123 demiş ki:Çok Post Kasıyorsun ironEyE ile Görüşücem !musser demiş ki:bu cave ve snow ne zaman gelcekmiş onla ilgili bir haber var mı::::=:?
ben önceleri banlıyordumKB24 demiş ki:Burayı chat-room'a çevirene uyarıyı vereceğim.
Dün gece serer check olunca bazı yenilikleri söyledi.Yanlış çıktığı için özür diliyor sadece.Squ123 demiş ki:nasıl Fake ya ?