- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
hiçbirşey silmeye gerek yok aynen devam...
![]() |
Server açılırsa yapacağım ilk şey bu topici kimsenin göremeyeceği bir yere kaldırmak olucak...burak5941 demiş ki:bencede server acılınca sılınsın postlar
2.016 bende.Doğru mediayı verdim...diehuman1106 demiş ki:beyler bn medai'yı yükledm ama 2.015 gözüküyor version sizdede aynı mı yoksa 2.016 mı ?
eğer son patch i yüklersen sende de 2.016 olur.Mesela şu an bende öle.diehuman1106 demiş ki:beyler bn medai'yı yükledm ama 2.015 gözüküyor version sizdede aynı mı yoksa 2.016 mı ?
Aynen o halolmazsa oynanmaz oyundan soğutuyo inş düzelir ne diyimHellMagican demiş ki:evt skiller cok yavas vuruyo o halolmazsa oynanmaz nukerler ıcın cok kotu oluyo
Evet bu bilgiyi topicde verdim...oxide demiş ki:Arkadaşlar skillerin yavaş vurması (skill delay) Lag yüzündendi,Oyun crowded olduğu halde tek seferde girebiliyorduk,Duyduğuma göre GM server'a sınır koyucakmış ,eğer bu gerçekleşirse Skill delay sorunuda çözülür..
ecsro - sj sro clientine atmısın sunworld media.pk2 sini o yüzden o hata vermiş sunsronun clientini indir ama su an oyun kapalızartullah demiş ki:- Resim Silinmiş. böyle hata veriyor launcher açılmıyor
100 cap geldi evet ama oyuna girdiğimizde gördüğümüz oydu.Neyse değiştiriyim saol.^^XacapzteR demiş ki:iron ilk sayfada bi ikilem var soru-cevap bölümünde demişsinki lv sınırı 90 olmasına rağmen skiller 100 yukardada lv 100 cap geldi demişsin :S
Senin verdiğin media'yı 2 kez indirdim olmadı :(ironEyE demiş ki:2.016 bende.Doğru mediayı verdim...diehuman1106 demiş ki:beyler bn medai'yı yükledm ama 2.015 gözüküyor version sizdede aynı mı yoksa 2.016 mı ?