Rocky Balboa
Bilgiliyim
Ben Koreceye Cevirisem TÜRKCE ye Geri Ceviremem Diye Korktugum İçin Ksroya başlamadım 

![]() |
Vermillion demiş ki:Valla bende başladımda Loader bulamadım isroyuda bırakmam boşa dedim ondan bıraktımAma güzel server silk itemleri trade ediliyo sostur exp scrolldur baya yardım ediyo oyun isronun tam aksi
![]()
Ama Kod yazmayı ilk başta öğrenmek sıkıcıÖğrenince türkçe yazar gibi yazıyosun
![]()
Punisher TR demiş ki:arkadaşlar insanlar buraya oyun kapalımı açıkmı diye giriyor.
muhabbet = viewtopic.php?f=682&t=146139
ksro,vsro,tsro bölümü : viewforum.php?f=314
Ksro 105 lvde bitiyo 11 dg var eu varally_60 demiş ki:Vermillion demiş ki:Valla bende başladımda Loader bulamadım isroyuda bırakmam boşa dedim ondan bıraktımAma güzel server silk itemleri trade ediliyo sostur exp scrolldur baya yardım ediyo oyun isronun tam aksi
![]()
![]()
saol bilgilerin için bende başlıorum şimdi:))
peki biras daha bilgi verirmisin -kaç lvda bitio -10 degree varmı - europen varmı _ pek bilmiomda
Vermillion demiş ki:Ksro 105 lvde bitiyo 11 dg var eu varally_60 demiş ki:Vermillion demiş ki:Valla bende başladımda Loader bulamadım isroyuda bırakmam boşa dedim ondan bıraktımAma güzel server silk itemleri trade ediliyo sostur exp scrolldur baya yardım ediyo oyun isronun tam aksi
![]()
![]()
saol bilgilerin için bende başlıorum şimdi:))
peki biras daha bilgi verirmisin -kaç lvda bitio -10 degree varmı - europen varmı _ pek bilmiomdaAma private server değil yani öyle 2 günde 2 lv 60 lv olunmuyo item bulunmuyo ondan sıkıcı .
Isro oyna benim gibi en güzeli
![]()
benim gözlemlerime göre check olunca en az 2 saat pc başında bekleme çünkü 2 saatten aşağı açılmıyorMyAz demiş ki:yaa bu oyuna hangi saatlerde check gelir ne zmn acılr bilgmz olsa bare pc basnda beklemekten cürüdk :S
kardesm güzel diosun ama bazen check oluo ve 10 dk snra tekrar acılıo 3 gündr 8de kapanıo gece 2 de acılıo bnde sasırdm yani uymuo bi günü bi gününe :SDangerWalker demiş ki:benim gözlemlerime göre check olunca en az 2 saat pc başında bekleme çünkü 2 saatten aşağı açılmıyor![]()
+1903YouMyHeart demiş ki:Ne zaman acık ßu Sw^^
ironEyE demiş ki:Şu Anda
[KAPALI]
ne zaman açıkki xD![]()
yha buna eu fln getirmesinler 10 dg de gelmesin sadece lag kalksın ona bile razıyım