Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
evet arkadaslar hatırlarsınız belkı sunnettekı davetıyelerımızde genelde tekerleme yazar yazalım pls bu benımkı

abimle ben 8-6 senedır kacak ıdık
sımdı yakalandık
bızı sunnet edıyorlar
hıc acımaz dıyorlar
basa gelen cekılır
fazla olan kesılır
bızı seven buyuklerımız
sunnetımıze gelır

ben 40 günlükken fıtık amiliyatı oldum o sırada doktor şimdi yapalım büyüyünce onla uğraşmazsnız demiş evebeyinlerime onlarda tamam demişler ufacık bana narkoz vermişler yazık olmuş :S

2 Yasında Olmusum Fazla Hatırlamıorum...3 Kardesiz En Küçükleri Benim ONlar Yataktan Kalkamazken Ben Aküllü Araba Sürüomusum :twisted:

Teamwolf_TR demiş ki:
2 Yasında Olmusum Fazla Hatırlamıorum...3 Kardesiz En Küçükleri Benim ONlar Yataktan Kalkamazken Ben Aküllü Araba Sürüomusum :twisted:
Ben de geldiğimizde pedallı bisikletler vardı onu sürdüğümü hatırlıyorum :headbang:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bir video kasetim var düğün salonunda yapılmış güzel bir videom var lakin google bizi satın alıp ben meşhur olduktan sonra kaset imha edilecektir ihihihiii :P

zuahahah ben 13 yaşımda olmuştum puahahahahah ama kardeşim yüzünden hep hadi onu bekleyelim hadi onu bekleyelim derken ben 13 yaşına geldim ve gittik kestirmeye sonra tabi doktor gördü mü bunu bu ne dedi yaa bu ergenliğide geçmiş dedi.Ondan sonra vurdu usturayı gitti yarısı :lol: :mrgreen:

MasterOfHorror demiş ki:
zuahahah ben 13 yaşımda olmuştum puahahahahah ama kardeşim yüzünden hep hadi onu bekleyelim hadi onu bekleyelim derken ben 13 yaşına geldim ve gittik kestirmeye sonra tabi doktor gördü mü bunu bu ne dedi yaa bu ergenliğide geçmiş dedi.Ondan sonra vurdu usturayı gitti yarısı :lol: :mrgreen:
hehe 13 yaşında mı bnimkinide ya 9 yada 10 du :mrgreen:

11yasimda oLmustum.. size hikayesini anlatayım

o zamanlar pc olmadıgından günlük inernet cafe seansıma gitmiş biraz erken saat 4gibi dönmüştüm cafeden..eve geldigimde ailem giyiniyordu , birde dediler ki seni sünnet ettiricez gel !

alnımdan terler dökülüyordu , o kanları gördügümde ıykkk
sonra uyuşturucunun etkisinden hiç acı hissetmeyince evde saf gibi koşturmaya başladım ayagm kaydı ve düştüm :D 2hafta yataktan kalkamadım.hala şeyim ürperiyor

ebnde biraz geç oldum benimkini 1 bayan 1 erkek kesti bayan sağ sol yapiodu kaldiriodu sonra ka*pe karı 2 tane iğne vurdu
bide gülerek hissediyomusun demişti ^^

Hatta Cem Yılmaz beyin istikbali ile kadın sünnetçi oynamış,
"Hadi canım kadınlar bindiği dalı kesmez" şeklinde yorumlar gelmiş. ^^

Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
ya bende sunnet oldum 6 yasında ama o kadar sınır bı cin bakıslı derler ya ha tam ben sonra doktorlar gırdı tabı boyle ust bas şekil dedım annemde kalıcak burda doktor dedıkı olmaz basladı saymaya mıkrop zart zurt kaparsın fılen falan dedım olmas sımdı dedı abınde ıstedı ona ızın vermedık dedım kestırmem dondum arkamı o amelıyathane kıyafetıyle doktor annemı ve kirvem enıstemı aldı ıcerı karambol gıbı sunnet oldu gelenekmıdır kactıgım yok tutuyorlar xD

Yukarı Alt