Xperyon
Bilgiliyim
Arkadaşlar Female Sultan Papağanı satan varmı en az bir yaşında olup en fazla iki yaşında olucak kesinlikle dişi ama :)
![]() |
hamulo demiş ki:bende var ama seti garment sorun olurmu? Ayrica ff da degil konusamiyor zaa xd
Haha çok kastim saçma biseyler ciksin diye belli oluyomu o kadarCanova demiş ki:hamulo demiş ki:bende var ama seti garment sorun olurmu? Ayrica ff da degil konusamiyor zaa xd![]()
![]()
Eh azıcıkhamulo demiş ki:Haha çok kastim saçma biseyler ciksin diye belli oluyomu o kadarCanova demiş ki:hamulo demiş ki:bende var ama seti garment sorun olurmu? Ayrica ff da degil konusamiyor zaa xd![]()
![]()
![]()
UnDeFeateD demiş ki:zaa xD bozmuş özgürcüm
şimdi gelelim konuya 1 yaşından büyük ve dişi olsun demişsin. bundan çıkardığım sonuç sende erkek var çifleştiricen. eğer yanlış tespit etmişsem neden dişi erkekler daha çabuk konuşabiliyo ve daha çok yaşıyo ve 1 yaş üstü olsun demişin o yaştan sonra alıştırması zor olur bebekken alcan :)
Aynen çiftleştirmek için 2,5 yaşında bendeki zaten kuzenin papağanla çiftleştirdim sonra aldım şuan kuduruyor hayvan ^^UnDeFeateD demiş ki:zaa xD bozmuş özgürcüm
şimdi gelelim konuya 1 yaşından büyük ve dişi olsun demişsin. bundan çıkardığım sonuç sende erkek var çifleştiricen. eğer yanlış tespit etmişsem neden dişi erkekler daha çabuk konuşabiliyo ve daha çok yaşıyo ve 1 yaş üstü olsun demişin o yaştan sonra alıştırması zor olur bebekken alcan :)
Benim sultanla benzer yönleri var.Modemin üstünden ayrılmıyorUnDeFeateD demiş ki:Bendede muhabbet kusu var disi daha once almistik olmustu kardesim yine almis bana sormadi ben sultan papagani alicaktim aslindaneyse aldigi kus disi cok yaramaz kafeste durmuyor tvnin ustunde geciriyo gununu :d hatta uydu alicisinin plastik kismini kemire kemire delmis :d bende erkek alicam yanina ilgilenemiyoruz yalniz kaliyo hep hem de ciflesip cogalsinlar istiuorum bi suru olsunlar:)
ozaman naparız sizinkileri çiftleştirirz melez olur bideneDark Man X demiş ki:Benim sultanla benzer yönleri var.Modemin üstünden ayrılmıyorUnDeFeateD demiş ki:Bendede muhabbet kusu var disi daha once almistik olmustu kardesim yine almis bana sormadi ben sultan papagani alicaktim aslindaneyse aldigi kus disi cok yaramaz kafeste durmuyor tvnin ustunde geciriyo gununu :d hatta uydu alicisinin plastik kismini kemire kemire delmis :d bende erkek alicam yanina ilgilenemiyoruz yalniz kaliyo hep hem de ciflesip cogalsinlar istiuorum bi suru olsunlar:)
totosunu ısıtıyor hergele
![]()
![]()
ahahDark Man X demiş ki:Benim sultanla benzer yönleri var.Modemin üstünden ayrılmıyorUnDeFeateD demiş ki:Bendede muhabbet kusu var disi daha once almistik olmustu kardesim yine almis bana sormadi ben sultan papagani alicaktim aslindaneyse aldigi kus disi cok yaramaz kafeste durmuyor tvnin ustunde geciriyo gununu :d hatta uydu alicisinin plastik kismini kemire kemire delmis :d bende erkek alicam yanina ilgilenemiyoruz yalniz kaliyo hep hem de ciflesip cogalsinlar istiuorum bi suru olsunlar:)
totosunu ısıtıyor hergele
![]()
![]()