![]() |
ChrsNYC demiş ki:iyi olan kazansın![]()
Çok büyük konuşuyosun.İyi bir şey değilir.Tartışacak birşey olmadığı için No Problem![]()
Yeşil olmamın-olmamamın ne önemi var? Bakıyorum da çok mutlu oldunasadasfsaf demiş ki:Sıra da Global Gözüküyosun Rütbe Renk YokWax Whine demiş ki:Eski G.Modlar ayın üyesinde aday olabiliyor mu?
Ps:Şaka tabi ki^^
ps: Sanırım Sıradan cıkartmamıslar Gruptan Cıkartmıslar
Ne AlakaWax Whine demiş ki:Yeşil olmamın-olmamamın ne önemi var? Bakıyorum da çok mutlu oldunasadasfsaf demiş ki:Sıra da Global Gözüküyosun Rütbe Renk YokWax Whine demiş ki:Eski G.Modlar ayın üyesinde aday olabiliyor mu?
Ps:Şaka tabi ki^^
ps: Sanırım Sıradan cıkartmamıslar Gruptan Cıkartmıslar![]()
Bana öyle geldiasadasfsaf demiş ki:Ne AlakaWax Whine demiş ki:Yeşil olmamın-olmamamın ne önemi var? Bakıyorum da çok mutlu oldunasadasfsaf demiş ki:Sıra da Global Gözüküyosun Rütbe Renk Yok
ps: Sanırım Sıradan cıkartmamıslar Gruptan Cıkartmıslar![]()
![]()
Daha Sizi Bile Tanımıyorum İcimi Falan Mı Okuyorsun ? Bn Birinin Görev Almasında veya Atılmasında Durumunda Neden Seviniyim, Üzüliyim ?Wax Whine demiş ki:Bana öyle geldi
UzatmayalımArctica demiş ki:Çok büyük konuşuyosun.İyi bir şey değilir.Tartışacak birşey olmadığı için No Problem![]()
![]()
Bence de uzatmayalım.Nasıl olsa burada iyi olan kazanmayacak daha çok post kasan,daha çok tartışılan ve aktif başlıklarda daha çok ismi görünen , ayrıca msnden oy dilenen ve dilendiren kazanacak._CrazyBlade_ demiş ki:UzatmayalımArctica demiş ki:Çok büyük konuşuyosun.İyi bir şey değilir.Tartışacak birşey olmadığı için No Problem![]()
![]()
![]()
Ben dilenmek amaçlı değil onlar benim arkadaşlarım oldukları için sadece link gösteriyorum vermeyenler oldu da biz vereceksin lan diyip de zorla verdirtmedim. Sadece bir hatırlatma..Arctica demiş ki:Bence de uzatmayalım.Nasıl olsa burada iyi olan kazanmayacak daha çok post kasan,daha çok tartışılan ve aktif başlıklarda daha çok ismi görünen , ayrıca msnden oy dilenen ve dilendiren kazanacak.![]()
Tartışmaya gerek yok artık. Daha önceden de farklı topicler altında da tartışmalar yapıldı. Sonuç? 0.SePPuKu demiş ki:Ben dilenmek amaçlı değil onlar benim arkadaşlarım oldukları için sadece link gösteriyorum vermeyenler oldu da biz vereceksin lan diyip de zorla verdirtmedim. Sadece bir hatırlatma..Arctica demiş ki:Bence de uzatmayalım.Nasıl olsa burada iyi olan kazanmayacak daha çok post kasan,daha çok tartışılan ve aktif başlıklarda daha çok ismi görünen , ayrıca msnden oy dilenen ve dilendiren kazanacak.![]()
Geçmişler geçmişte kalmalı artık kusura bakmayın ama abartıyorsunuz yani.![]()
Yapma be hacım...KB24 demiş ki:@SePPuKu
Ustune niye alındın Arctica ortaya soyledi lafı ?
+1KB24 demiş ki:@SePPuKu
Ustune niye alındın Arctica ortaya soyledi lafı ?