Bence private daha mantıklı ama server kapandığında emeklerim için üzülürüm dersen isro'da bi char satın al.LossPain demiş ki:Evet beyler şuandan itibaren isro mu oynanmalı pvp mi oynanmalı. Tartışalım.
Kesinlikle deymez en iyisi çar al oynaLossPain demiş ki:Sıfırdan kassak değmez mi?
char al oyna eyvallah ama 1 lv den baslamak mi?LossPain demiş ki:Sıfırdan kassak değmez mi?
Öylede sen tüm bilgilerini değiştirdikten sonra hiçbir sorun yaratmaz, alışverişlerinizde elden yapınız daha güvenliameless demiş ki:YAW BENDE CHAR ALDIM SRODA ALDIGIM CHARIN SAHİBİ KAHPELIK YAPTI BANA G.SORUYU FLAN HER FORUMLARDA PAYLAŞMIŞ BENDE ÇEKİNİYORUM ŞAHSEN CHAR ALMA OLAYINA BEN FAZLA TASFİK ETMİYORUM CHAR ALMA İŞİNİ GÖNÜL RAHATLIYLA OYNAMAK İSTİYORSANIZ OYUNUNUZU
Bu ne şiddet ne celal kardeşimameless demiş ki:YAW BENDE CHAR ALDIM SRODA ALDIGIM CHARIN SAHİBİ KAHPELIK YAPTI BANA G.SORUYU FLAN HER FORUMLARDA PAYLAŞMIŞ BENDE ÇEKİNİYORUM ŞAHSEN CHAR ALMA OLAYINA BEN FAZLA TASFİK ETMİYORUM CHAR ALMA İŞİNİ GÖNÜL RAHATLIYLA OYNAMAK İSTİYORSANIZ OYUNUNUZU
sana olmaz dokulen kanlarimiz sonra helaltenpanter demiş ki:Bu ne şiddet ne celal kardeşimameless demiş ki:YAW BENDE CHAR ALDIM SRODA ALDIGIM CHARIN SAHİBİ KAHPELIK YAPTI BANA G.SORUYU FLAN HER FORUMLARDA PAYLAŞMIŞ BENDE ÇEKİNİYORUM ŞAHSEN CHAR ALMA OLAYINA BEN FAZLA TASFİK ETMİYORUM CHAR ALMA İŞİNİ GÖNÜL RAHATLIYLA OYNAMAK İSTİYORSANIZ OYUNUNUZU
+1 yeni char acsan daha fazla maliyet harcarsinRochas demiş ki:110 lvl charlar 30 50tl isro oynanır mı artık ?
Private server iyidir.