eet özellikle o dikkatımı cektiWaRioR_BLaDe demiş ki:Glavie Manyakmış yanlız![]()
bi an kendı kendıme dedım ne MANYAK glaviemiş ya kahvekeyfi

![]() |
eet özellikle o dikkatımı cektiWaRioR_BLaDe demiş ki:Glavie Manyakmış yanlız![]()
linke bidaha bakarmısın WinkdR.NooB demiş ki:Tekrar eklemem lazımsw1ss demiş ki:bencede " MANYAK" video kahvekeyfi
sw1ss sen msnden bi cem' le ayrıntılı konuş istersen popcorn
Suç bende mi? Ne zaman bişeyle meşgul olsam antremanda olsam bişey istiyon gold satın alcam diyon ben deli gibi barfix çekiyom sen gollddd yazıyon. Şu 'Dışarda' ve 'Meşgul' yaptığımda yazma bişey canımı ye Hasan..sw1ss demiş ki:Tekrar eklemem lazım
Dur şuramı kaldırıyorum antremanla meşgülüm.Jigsaw demiş ki:Suç bende mi? Ne zaman bişeyle meşgul olsam antremanda olsam bişey istiyon gold satın alcam diyon ben deli gibi barfix çekiyom sen gollddd yazıyon. Şu 'Dışarda' ve 'Meşgul' yaptığımda yazma bişey canımı ye Hasan..sw1ss demiş ki:Tekrar eklemem lazım
Cıx cıx cıx...xtollgax demiş ki:OHa Shocked Nasıl Girdi o adam o cr leri ya Shocked
puhauahaaJigsaw demiş ki:Cıx cıx cıx...xtollgax demiş ki:OHa Shocked Nasıl Girdi o adam o cr leri ya Shocked
malesef gormedım ama 4 defa ardı arkaya crıt gordumapiah demiş ki:gercekten( manyak''; ) bi video gördünüzmü arklar nasıl 3 kes üst üste crt vurduğunu
![]()
![]()
Dıııt! Diskalifiye oldunus..emreblt demiş ki:kardes guzel paylasım eline saglık :p
İmzanıı kaldırsana ramazan ayıatakan96 demiş ki:manyak bişe wow![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adamdaki paraya baaaaaakkkkk
![]()
![]()
ohaaa bu nee yuuuhhh
![]()
![]()
![]()
(yeter bu kadar )
![]()
chaguj demiş ki:İmzanıı kaldırsana ramazan ayıatakan96 demiş ki:manyak bişe wow![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adamdaki paraya baaaaaakkkkk
![]()
![]()
ohaaa bu nee yuuuhhh
![]()
![]()
![]()
(yeter bu kadar )