Kayıt
7 Şubat 2008
Mesajlar
9.665
Beğeniler
3
Şehir
Bahçelievler/İstanbul
Aklımda milyon dolarlık bir fikir var yazın arkadaşlarla hayata geçirecez ama minimum maliyetini öğrenmem lazım. Sizce minimum ne kadar tutar bir private server açmak ? :D
 
Kayıt
25 Şubat 2012
Mesajlar
28
Beğeniler
0
ortalık resmen silkroad private çöplüğü oldu panpa, önüne gelen private server açıyor. senin fikir güzel olabilir ama bence geç kaldın, millet silkroad'a da doydu...

Ama benden sana bi öneri, eğer silkroad-R'nin private serverını yaparsanız, şarjsız bi şekilde, işte o zaman ben de size maddi ve web destekte bulunabilirim.
 
Kayıt
24 Temmuz 2009
Mesajlar
19.721
Beğeniler
33
Şehir
Beykoz
Takımı
Besiktas
En ucuz fiyata kiralayan yer biliyorum mesaj atarsan söyleyebilirim. Ve bizzat kurulum yapıyorum 100liraya istedigin özellikte. :)
 
Kayıt
23 Ocak 2010
Mesajlar
1.037
Beğeniler
1
Şehir
Gönüllerde...
Sağlam bir vds server şirkete göre değişir.
1000 kişilik lagsız bir server kurmayı planlıyosan 250 lirayı gözden çıkartıcaksın. Daha fazlası için 400 ve üzeri. Web sitesini kafana takma o daha ucuz .Bunlar şirket fiyatları bireylerlede anlaşabilirsin ama zor olur mesela arkadaş 100 liraya yaparım demiş ama bir şirketle anlaşırsan serverin her türlü saldırılara karşı korunur vaziyette olur ve sıkıntı çıkma oranı çok düşük olur.
bu sorunun cevabıydı şimdide yorumuma gelelim ;
Private server açmış deneyimli biri olarak söylüyorum serverin orjinal isrodan dahada güzel olsa eğer amacın oyundan gelir elde etmekse o iş şimdiden yattı. Ama para benden sadece millet eğlensin diyosan serverin full çekerki bi süre sonra sıkılır item satışı yaparsın el altından millet uyanınca %60-70 oranında player kaybedersin. Her tarafta private server kaynıyor insanların seninkini tercih etmesi çok zor bir ihtimal belki bundan bi 5-6 ay önce açsaydın şu anda yavaş yavaş para kazanmaya bile başlamıştın en azından server vds ücretini karşılıyor olurdun.

Kolay gelsin...
 
Yukarı Alt