D destiny Kayıt 27 Nisan 2008 Mesajlar 5.974 Beğeniler 0 30 Aralık 2008 #21 UniqueHunter demiş ki: Sana gönderdiğimi hatırlıyorum Fraps ın full versiyonuyla.Ama crackli sürüm koymak yasak olduğu için kapattılar. Daha fazla görüntüle... PM at bana hatırladımda silindi muhtemelen :)
UniqueHunter demiş ki: Sana gönderdiğimi hatırlıyorum Fraps ın full versiyonuyla.Ama crackli sürüm koymak yasak olduğu için kapattılar. Daha fazla görüntüle... PM at bana hatırladımda silindi muhtemelen :)
I iwontcry4u Kayıt 6 Ekim 2007 Mesajlar 1.828 Beğeniler 0 Şehir Suz... 31 Aralık 2008 #22 Maserati demiş ki: UniqueHunter demiş ki: Sana gönderdiğimi hatırlıyorum Fraps ın full versiyonuyla.Ama crackli sürüm koymak yasak olduğu için kapattılar. Daha fazla görüntüle... PM at bana hatırladımda silindi muhtemelen :) Daha fazla görüntüle... linki bulabilirsem atarım ve hala calışıosa link :)) olmazsa şuan meşgulüm haftasonu upload edebilrm.
Maserati demiş ki: UniqueHunter demiş ki: Sana gönderdiğimi hatırlıyorum Fraps ın full versiyonuyla.Ama crackli sürüm koymak yasak olduğu için kapattılar. Daha fazla görüntüle... PM at bana hatırladımda silindi muhtemelen :) Daha fazla görüntüle... linki bulabilirsem atarım ve hala calışıosa link :)) olmazsa şuan meşgulüm haftasonu upload edebilrm.
D destiny Kayıt 27 Nisan 2008 Mesajlar 5.974 Beğeniler 0 31 Aralık 2008 #23 Umarım bişey çıkmaz içinden ^^