Stranger Things'in 3. sezon çekimleri Nisan 2018'de başlayacak. Çekimlerin eylül ayına kadar devam edeceği düşünülürken, sezonun Mart 2019'dan önce yayınlanmayacağı tahmin ediliyor.
@yabancidizi
Son düzenleme:
![]() |
Kaynak @yabancidiziStranger Things'in 3. sezon çekimleri Nisan 2018'de başlayacak. Çekimlerin eylül ayına kadar devam edeceği düşünülürken, sezonun Mart 2019'dan önce yayınlanmayacağı tahmin ediliyor.
Eki Görüntüle 33047
Silkroad'da bu isimde görev vardır belkiKonu başlığı bana bir yerden tanıdık geliyor ama nereden![]()
+1995 , aynı senin gibi düşünüyorum. Dizide bulamadım bu aralar , birazdan paşa paşa gider film izlerim .@CezaAlp bende o ön yargı da kalmıştım bro izledim sonra keşke zamanımı harcamasaydım dedim, 11-14 yaşında ki çocukların aşırı derece de argo kullanması ve bu dizinin beğenilmesi aptalca geldi, tabi yine görüş meselesi , tarafımca beğenmedim vakit kaybı olarak gördüm, tekrar böyle bir hataya düşermiyim çok zor.
@RanstaMonsta Yarın deneyecem o zamanbu dizi zaman kaybıysa eğer zaman kaybı olmayan, keyifle izlediğiniz dizileri merak ediyorum
Alnımda var sivilce onun dışında hep iz ve sivilce lekesi. Yaş 22 hala geçmedisivilceler peki?
Reçetesiz satılıyor , direk eczaneden aldım 30tlydi. Belki internette daha ucuz olabilir.bende de sivilce yok pek kalmadı hep leke genelde. Sakal kapatıyor çoğunu ama tam tıraş olamıyorum :(
senin ilacı baya araştırdım, böyle güçlü pislik ilaçları severim, reçetesiz veriliyorsa alıp denemeyi düşünüyorum