• Konuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç Tarihi
China de en guclu str char dıye birşey yok hepsi aynı sadece farma dogru skıllere ve iteme bakar iş.
Full Str Bowman=Cok vurur, defansı yok ,Kolay kasılır
Full Str Blader=Az dmg alır ,Bow ve Glavieye göre biraz daha az vurur aama dogru kasarsan cok fark etmez.En agır kasılan char.
Full Str Glavier=Bence 2 char tururun ortası bowdan az vurur ama heuksal skili ile bowa göre canı daha coktur.

Secim senın ama saglamlık ararsan Blade önerırım.KoyKicina var Spartada olanlar bilir,Full str blader 80 Lv ama 40 k vuruyo sniper/huntere.Önemli olan hatasız buıld yapılandırmak..Hem sunlular yıkamıyo hemde sunluları yıkıyo.ama tabi tercih gene senın..

olumsuzluk dıosan blade ama bence tum strler olumsuz yetrkı oynamayı bılrsen en saglam en cok damage li ve en zevkli str char bow dur kardesım hıc sasma

Glavie 4ever :lolmuch: blade az vuruyo ama kalkanı var block şansı var glavie çok vuruo hp şansı var bow iyi vuruo ama ne blade gibi block koyuyo nede glavie gibi hp sai var direk darbe yiyio sen en iyisi glavie aç hem 90daki skilleriede heuksala gelcekleri araştırmanızı dilerm :lolmuch:

Bowun gelecekteki halini araştırdım, biliyordum.Eski serverimda yediğim crtler yüzünden bow a hayran kalıp açtım ve şu an harika gidiyor cok zevkli kasılıyor silahında crt değeri yüksekse crt crt skilleri ile harika kasıyorsun.Nukerden şaşmam diyen bi arkadaşımda gördü hemen bi bow açtı.Kendisi nuker ve bana "Bu Pure STR Nuker gibi bişe olmuş lan" diyo :lol: o da artık bi bowmanASZ

Şu ttnet yüsünden ilk mesajımı iki defa attım.Her seferinde de lavuğun teki cıkar post kasmak için yapıldığını söyle ki o kullanıcın mesajlarını araştırdığımızda neler neler görürüz.Neyse geldik bi kazaya

kardas sana şöle yardımcı olayım full str charlardan bence en iyisi her zaman blade ben bir blade chara sahibim ve FULL str yim burda FULL a dikkat et blade charda bir kez bile inte kaçırmak az vuran blade charı iyice az damageye sürükler blade chara öle şaşalı itemler giydirmene gerek yok her türlü taş gibi char iyi br li bir kalkan,crit yüksek bir blade,iyi bufflar bu saydıklarım oldumu fazla ++lı itemlere gerek yok ama hp,mp,str,int blueler şart tabiki gelelim diğer str charlara glavie charda hp avantajı var diyolar ama yinede bi blade char gibi dayanıklı olamaz bir str glavie charın sağlam olabilmesi için en az +4 +5 item giydirmen lazım silahında crit ezikse zaten bi işe yaramıyo o char iyi itemlere sahip olması hemde ii bir silaha sahip olması gerekiyo bunlardan biri bile olmasa adam olmuyo ama str bow a lafım yok tabiki hem dayanıklı hemde çok dmg almak istiyosan sana tabiki tavsiyem full str bow char ama ölümsüz bir char istiyosan tabiki full str blade char eğer bunların tam ortası diyosanda full str glavie char extraokk

Full str bow krallığını ilan etmiş durumda o kesin ...str charlar arasında Bence GlaviE RuLeZ !! ^^

ilker98 demiş ki:
Arkadaşlar..En sağlam Char Diye bişey yok Herşey itemlerde ve açtığın skillerde biter..Hangisinin Skilleri Hoş geliyorsa onu Aç.. extraokk
hiç cold bowla karşılaşmadın galiba :lolmuch:

Yukarı Alt