Kayıt
22 Mayıs 2007
Mesajlar
963
Beğeniler
6
arakadaslar kendim farkettim genelde boş beleş silahları patlatırım birde yaramayan luck li silahları amacım 8 degree lucky stone yakalamak. bu deneyimlerim sırasında farkettim ki öncelikle inventorymizde 1 boşluk bırakıyoruz silahın patlamasını önlemek için sonra y ye basıp destroy rondoyu atıyoruz silahı koyuyoruz ve fuse ye basıyoruz
ekranın sağ alt köşesinde inventory 5 spaces 4 spaces 7 spaces gibi yazılar cıkar 7 rakamı bizim sansımızın en çok oldugu durumdur demek istiorki 4 element cıkacak 3 tanede tablet.

deneyin görün silahı patlatırsam kaç parça sey cıkacak diye endiselenmeyin önceden kestirmem mümkün. bu arada lucky stone cıkartmak istiyorsanız blueli veya lucky özelliği taşıyan silahlar patlatın işinize yaramayanlardan Wink umarım bilmiyenlere biraz fayda sağlamışımdır.
 
Kayıt
13 Temmuz 2007
Mesajlar
30
Beğeniler
0
72 lvl blade kırdım ne lucky nede immortal özelligi vardı sadece str ve int vardı onlarda 0 dı değerleri yani silah bir ise yaramazdı kısacası

2 tane 8degree lucky stone 1 tane ınt bir tane de pembe tablet cıktı elementlerde cabası.. stala 10m a koydugum silahtan 22m luk gelir elde ettim uzun lafın kısası ben bunun tamamen şans olduguna inanıyorum.. lucky özelligi itemde cok kırdım ama fos cıktı.. kırılan 8degree itemlerin en son lvl olan itemlerden cıkıyor en güzel stoneler..
 
Yukarı Alt