M Metintr Kayıt 17 Kasım 2008 Mesajlar 44 Beğeniler 0 7 Ocak 2009 #1 Arkadaşlar BEN lvl 24 oldum fembriada statlarda 2 tane STR verdim Full int dim bişey ffark edermi ?? Bir de Ecsro BOT LAZM uplayan olursa Sevinirim...
Arkadaşlar BEN lvl 24 oldum fembriada statlarda 2 tane STR verdim Full int dim bişey ffark edermi ?? Bir de Ecsro BOT LAZM uplayan olursa Sevinirim...
L lanulan456 Kayıt 28 Ekim 2008 Mesajlar 195 Beğeniler 0 Şehir herşeyle ilgileniorum kafama göre 7 Ocak 2009 #2 yeniden açmanı tavsiye ederim ama çokta önemli deil baştan uraşamam diosan böle kaslsın pekde bişi farketmez
yeniden açmanı tavsiye ederim ama çokta önemli deil baştan uraşamam diosan böle kaslsın pekde bişi farketmez
M Mr.LoNeLy Kayıt 20 Aralık 2007 Mesajlar 541 Beğeniler 0 Şehir Muğla 7 Ocak 2009 #3 nasıl Çok önemli değil charı sil direk yeni aç
X xEMREx Kayıt 30 Ocak 2008 Mesajlar 993 Beğeniler 0 8 Ocak 2009 #4 Mr.LoNeLy demiş ki: nasıl Çok önemli değil charı sil direk yeni aç Daha fazla görüntüle... Katılıyorum çağrı..Kasmak çok kolay zaten bence yeni bir char aç 2 str pek önemli olmasa da ilerde charı satmak istersen alıcı bulamayabilirsin
Mr.LoNeLy demiş ki: nasıl Çok önemli değil charı sil direk yeni aç Daha fazla görüntüle... Katılıyorum çağrı..Kasmak çok kolay zaten bence yeni bir char aç 2 str pek önemli olmasa da ilerde charı satmak istersen alıcı bulamayabilirsin
X xEMREx Kayıt 30 Ocak 2008 Mesajlar 993 Beğeniler 0 11 Ocak 2009 #6 Mr.LoNeLy demiş ki: satmakmı .. Daha fazla görüntüle... Evet hacı satar yada takas yapar