günün esprisiToxicated demiş ki:Bu kadar berbat bir saha hayatımda görmedim![]()
Maketini tamamlamayı başaran Galatasaray'a Şimdiden başarılar.İnşallah önümüzdeki sene kapının temellerini atacaklar.Seneyede Çimler gelecekmiş.250. Yılımızda Stad hazırIrony Of Fate demiş ki:Maketleri bile heyecan verici seneye bütün taraftarlarımızın stadı dolduracağından eminim.![]()
Kardeş sen beni tanımıyorsun herhalde gerçi sınavlrdan dolayı uzun süreli sitede olamıyorum.Genelde bu tür atışmaların içinde çok bulundumDaRKWaTcH demiş ki:Maketini tamamlamayı başaran Galatasaray'a Şimdiden başarılar.İnşallah önümüzdeki sene kapının temellerini atacaklar.Seneyede Çimler gelecekmiş.250. Yılımızda Stad hazırIrony Of Fate demiş ki:Maketleri bile heyecan verici seneye bütün taraftarlarımızın stadı dolduracağından eminim.![]()
![]()
Kardeş bu arada hayırlı olsun başkanlığınNina Ricci demiş ki:Stadımıza laf atanlar sene sonunu nasıl getireceklerini düşünsünler önce![]()
bayağı oldu ama sağolIrony Of Fate demiş ki:Kardeş bu arada hayırlı olsun başkanlığınNina Ricci demiş ki:Stadımıza laf atanlar sene sonunu nasıl getireceklerini düşünsünler önce![]()
Gs sitemizde iyi temsil edeceğine eminim.
Önceki yazımda da dediğim gibi sınavlardan dolayı uzun süredir girmiyorum siteye inş. yazın yine buralardayım.Nina Ricci demiş ki:bayağı oldu ama sağolIrony Of Fate demiş ki:Kardeş bu arada hayırlı olsun başkanlığınNina Ricci demiş ki:Stadımıza laf atanlar sene sonunu nasıl getireceklerini düşünsünler önce![]()
Gs sitemizde iyi temsil edeceğine eminim.
![]()
Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş.Toxicated demiş ki:Bu kadar berbat bir saha hayatımda görmedim![]()
Kapatılacak ama 29 Ekimde değil..Loco demiş ki:Üstü kapatılmicak ama yinede güzel olacak.
Ne zaman olduğu hakkında bir bilgin var mı?Apollon demiş ki:Kapatılacak ama 29 Ekimde değil..Loco demiş ki:Üstü kapatılmicak ama yinede güzel olacak.
Kedinin elinde Ciğer fabrikası varsa [Saraçoğlu] Niye sizin halı sahaya mındar desinMopneet demiş ki:Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş.Toxicated demiş ki:Bu kadar berbat bir saha hayatımda görmedim![]()