gerçekten güzel bot çok hızlı birşey sorcam bu bot oturumda kasarken ben öbür kullanıca geçip işlerimi görsem kullanıcı değiştirle o zaman bot kasmaya devam eder mi .?
![]() |
arkadasim burdaki 2 linq i dee indirdim 1 tek media pk2 yokregtoy31 demiş ki:post kasmaktan başka bişey yapmamışsın execool konun başında verdiğim sro_clienti kullanın
kendi medianın kullanabilirsin 1. link te zaten media için autoselect patch(eğer yoksa) daha sonra içerisinde eski Sro_Client var ayrıca autopot var autopot sorunsuz çalışıyor botun autopotu kötü dedikleri için ekledimmertozman35 demiş ki:arkadasim burdaki 2 linq i dee indirdim 1 tek media pk2 yokregtoy31 demiş ki:post kasmaktan başka bişey yapmamışsın execool konun başında verdiğim sro_clienti kullanın
ßnde hersey ???? hiç bişe anlayamiom botla uyumlu inq. media pk2 yaP ya xP Bot içnde Tşk ler süPer calişio Potu da ii basio Pil basmamasi kötü.regtoy31 demiş ki:kendi medianın kullanabilirsin 1. link te zaten media için autoselect patch(eğer yoksa) daha sonra içerisinde eski Sro_Client var ayrıca autopot var autopot sorunsuz çalışıyor botun autopotu kötü dedikleri için ekledimmertozman35 demiş ki:arkadasim burdaki 2 linq i dee indirdim 1 tek media pk2 yokregtoy31 demiş ki:post kasmaktan başka bişey yapmamışsın execool konun başında verdiğim sro_clienti kullanın