gerçekten güzel bot çok hızlı birşey sorcam bu bot oturumda kasarken ben öbür kullanıca geçip işlerimi görsem kullanıcı değiştirle o zaman bot kasmaya devam eder mi .?

line 1 hatası almaya dvm edenler öncedende kullanıyorsalar botu botun yanında charınismi.ini şeklinde bir dosya var onu silsinler ve ayrıca sro_client i indirmeniz mecburi beyler

ya hocam bu verdignz bot vistada calısmıo hata werio.. birisi bilgilendirirse sewinirm

post kasmaktan başka bişey yapmamışsın execool konun başında verdiğim sro_clienti kullanın

saolasın 3-4 gündür bu bot sayesinde kasıorum..bıkmışdım masa başında oturmakdan rahat bi nefes aldırdın bana çok tşkrler :P

Ps:Sana moderatörlük yakışır :P

mertozman35 demiş ki:
regtoy31 demiş ki:
post kasmaktan başka bişey yapmamışsın execool konun başında verdiğim sro_clienti kullanın
arkadasim burdaki 2 linq i dee indirdim 1 tek media pk2 yok
kendi medianın kullanabilirsin 1. link te zaten media için autoselect patch(eğer yoksa) daha sonra içerisinde eski Sro_Client var ayrıca autopot var autopot sorunsuz çalışıyor botun autopotu kötü dedikleri için ekledim

regtoy31 demiş ki:
mertozman35 demiş ki:
regtoy31 demiş ki:
arkadasim burdaki 2 linq i dee indirdim 1 tek media pk2 yok
kendi medianın kullanabilirsin 1. link te zaten media için autoselect patch(eğer yoksa) daha sonra içerisinde eski Sro_Client var ayrıca autopot var autopot sorunsuz çalışıyor botun autopotu kötü dedikleri için ekledim
ßnde hersey ???? hiç bişe anlayamiom botla uyumlu inq. media pk2 yaP ya xP Bot içnde Tşk ler süPer calişio Potu da ii basio Pil basmamasi kötü.

Yukarı Alt