1. Reklam


    1. kyra
      viki
      Tenda
      lastworld
      silkroadcilar
      3

sro_client.exe Failed !! Yardmm lütfen ((SS ekledim


  1. Serj

    Serj rank8

    Kayıt:
    2 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    2.871
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    - Resim Silinmiş.

    Sro_Clienti attım ama yine aynı hata :S
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
  2. TheCombo

    TheCombo rank8

    Kayıt:
    24 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.152
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    görsel anlatım hazırladım upload ediyorum 1 sn
    - Resim Silinmiş.
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
  3. SneaR

    SneaR rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    57
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kardeş onları bizde biliyoruz ama öle yapıncada omluyor aynı hata bendede var biln biri ltfen açıklasın :(
     
  4. SneaR

    SneaR rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    57
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    hatta normal girildğinde starta basılınca açılmıyor :S
     
  5. Metover

    Metover rank8

    Kayıt:
    11 Ekim 2008
    Mesajlar:
    4.774
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Photoshop*
    Şehir:
    Kocaeli
    Arkadaşım Silkrad 1.200 geldi update i yapta dene :wink1:
     
  6. volkanka

    volkanka rank8

    Kayıt:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    5.213
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    University Students...
    Şehir:
    ANALA
    Update i deneyin ondan sonra botun versiyonunu yenileyin.
    Ve en son olarakda sro_client ın yerini tekrardan gösteriniz...
     
  7. CrackCocaine

    CrackCocaine olduser

    Kayıt:
    6 Haziran 2008
    Mesajlar:
    644
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Yaptıktan sonra Save Settings'e basmayı unutmadıysanız sorun kesin çözülür.
     
  8. DEVILWOLF

    DEVILWOLF rank8

    Kayıt:
    18 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    1
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkdaş o hatayı ara sıra sürüm yenilendiğinde bendede oluo, 3,4 defa sbotu açıp kapatıp dene start de girio en sonunda bende
     
  9. taspinar

    taspinar rank8

    Kayıt:
    28 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    9
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Aynı Hatayı 28.09.2010 Oyun Güncellemesinden Sonra Yeni Gelen S Bot V1.79 sürümü geldikten sonra aynı hata bende de oldu 2 gündür uğraşıyom ve halen kesin bir çözüm bulamadım tüm denilen çözümleri yaptım ama olmadı lütfen acil yardım edin
     
  10. Chorus

    Chorus Admin

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    333.222
    Beğenilen Mesajlar:
    305
    Ödül Puanları:
    83
    Şehir:
    Taksim/IST.
    kuzum hatanın çözümü basit.

    sbotunuzu silin, yeniden indirin rardan masaüstüne çıkartın sonrasında sro içerisinde oluşturduğunuz sbot1 klasörüne yapıştırın ayarlarınızı düzgünce yapın makinaya ve modeme res atın sonrasında joymax'in sitesine girip sbotu çalıştırın tık diye girecektir 8)
     
  11. bilaltak95

    bilaltak95 rank8

    Kayıt:
    18 Eylül 2010
    Mesajlar:
    1
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Teşekkür ederim kardeşim :)
     
  12. xxkervanxx

    xxkervanxx rank8

    Kayıt:
    12 Eylül 2011
    Mesajlar:
    8
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Admin ben aynısı yapıyorum ama gene aynı hatayı veriyor lütfen yardımcı olurmusun kafayı yiyeceğim pffffff :SSSSSS :!!&%&! eekd1 :confused1:
     
  13. xxkervanxx

    xxkervanxx rank8

    Kayıt:
    12 Eylül 2011
    Mesajlar:
    8
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    admin yardım lütfen
    Error! Couldn't find sro_client.exe. Please set correct path via settings.
    Starting of sro_client.exe failed!
    botum bu hatayı veriyor Silkroad dosyasını settingsden belirtiyorum ama yinede bu hatayı veriyor normalden açıncada hata veriyor yardım edin lütfen 2 gündür zor durumdayım çarıma giremiyorum yardım