Kayıt
28 Temmuz 2009
Mesajlar
27
Beğeniler
0
SroKingBot FreeTryServer ile giriş yapıyorum , client açılıyor , herşey normal ; derken birden "SRO_Client çalışmayı durdurdu" hatası verip oyunu kapatıyor . Başlangıçta sorun windows 7 den kaynaklanıyor sandım ve diğer xp yüklü olan bilgisayarda denedim yine aynı hata ile karşılaştım . Sorunun sebebi nedir ? Bu hata ile daha önce karşılaşan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim .
 
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesajlar
10.422
Beğeniler
535
Şehir
Mersin
Takımı
Besiktas
veri yürütme engelemeden
''SRO_Client ve Launcer'' i ekle olmaz ise sroking adlı botu ekle
 
Kayıt
28 Temmuz 2009
Mesajlar
27
Beğeniler
0
Hala aynı şekilde "SRO_Client çalışmayı durdurdu" deyip , oyunu kapatıyor . İlginiz için teşekkürler .
 
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesajlar
10.422
Beğeniler
535
Şehir
Mersin
Takımı
Besiktas
dkarademir demiş ki:
Hala aynı şekilde "SRO_Client çalışmayı durdurdu" deyip , oyunu kapatıyor . İlginiz için teşekkürler .
virüs programıda engelliyor olabilir karantina listesine göz atın
 
Kayıt
28 Temmuz 2009
Mesajlar
27
Beğeniler
0
Microsoft Security Essentials kullanıyorum bilgisayarı aldığımda yüklüydü , karantinaya gözattım liste tamamen boş ve diğer xp yüklü bilgisayarda denediğimde de virüs programı kapalıydı . Anlayamadım sorunun kaynağını , botun versiyonundan kaynaklanabileceğini düşündüm fakat sitesinde ki en güncel sürümü kullanıyorum .
 
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesajlar
10.422
Beğeniler
535
Şehir
Mersin
Takımı
Besiktas
dkarademir demiş ki:
Microsoft Security Essentials kullanıyorum bilgisayarı aldığımda yüklüydü , karantinaya gözattım liste tamamen boş ve diğer xp yüklü bilgisayarda denediğimde de virüs programı kapalıydı . Anlayamadım sorunun kaynağını , botun versiyonundan kaynaklanabileceğini düşündüm fakat sitesinde ki en güncel sürümü kullanıyorum .
ben aynı sorunu yaşadığımda veri yürütme engelleme servisindeki herşeyi kaldırdım sro_client ve silkroad launcer ekleyip res atınca düzelmişti sendeki sorunu anlamadım :think:
 
Kayıt
28 Temmuz 2009
Mesajlar
27
Beğeniler
0
Bir de xp yüklü olan bilgisayarda deniyeceğim şimdi veri yürütme engellemeden kaldırıp belki win7 den kaynaklanıyordur .
 
Kayıt
28 Temmuz 2009
Mesajlar
27
Beğeniler
0
Halen aynı sorunu yaşamaktayım , sorunun çözümüne ilişkin bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
 
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesajlar
10.422
Beğeniler
535
Şehir
Mersin
Takımı
Besiktas
dkarademir demiş ki:
Halen aynı sorunu yaşamaktayım , sorunun çözümüne ilişkin bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
Çevrende bu kullanan varmı sorunsuz
ayrıca bot'a girmeden silkroad çalışıyormu
 
Kayıt
28 Temmuz 2009
Mesajlar
27
Beğeniler
0
Evet silkroad normal şekilde çalışıyor ancak botla hiçbir şekilde açılmıyor ; botun launcher ından açtığımda da , eject diyerek açık olan client a bağladığımda da aynı sorunla karşılaşıyorum , internette bu sorunla ilgili olarak win7 için uyumluluk ayarlarından düzelir demişler fakat o da işe yaramıyor . Belki ibot gibi sroking de belli bir süre için kullanım dışıdır . Yani umarım öyledir .
 
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesajlar
10.422
Beğeniler
535
Şehir
Mersin
Takımı
Besiktas
dkarademir demiş ki:
Evet silkroad normal şekilde çalışıyor ancak botla hiçbir şekilde açılmıyor ; botun launcher ından açtığımda da , eject diyerek açık olan client a bağladığımda da aynı sorunla karşılaşıyorum , internette bu sorunla ilgili olarak win7 için uyumluluk ayarlarından düzelir demişler fakat o da işe yaramıyor . Belki ibot gibi sroking de belli bir süre için kullanım dışıdır . Yani umarım öyledir .
Sorunun bilgisayar kaynaklı olduğunu düşünüp yardım etmeye çalıştım ancak öyle değil gibi
Sroking forum adresinde sorunu belirt belki çözüme ulaşabilirsin


http://sroking.forumer.com/sroking-for-isro-f92291.html
 
Kayıt
28 Temmuz 2009
Mesajlar
27
Beğeniler
0
İlginiz için çok teşekkürler . Dediğin gibi sroking in forumunda da sorunu belirtmek faydalı olabilir .
 
Yukarı Alt