1-)Silkroada Europe geldikten hemen 2-3 gün sonra başladım.iSro ile başladım doğal olarak..Ardından isro - ksro -mhtc - ecsro -vip - sw vip 2 yolunu izledim..
2-)Kayda değer 2 charım var ikisi de 91 Level
3-)
http://i47.tinypic.com/30c0wtu.jpg (Sjsro 70skillerinden bıktığım için bıraktım)(Vip kapalı olduğu içn resim sjsrodan koyuyorum)
Bir işe yaramayabilir ama char CapsLocktur . Media.pk2si olduğu için serverda bayağı bir tanınır.
4-)Bence pvpde en sağlam char light-heuksal dır.Heuksalın Hp arttırması , snow shield , soul emperor , lightning nukesi ve Ghost spear çok işimize yarayacaktır.Set güzel olduktan sonra bir çok kişiyi yatırabilir bence.
5-)Ben Invisible seven birisi değilimdir.JobWarlarda olur o ancak.Sonuçta rogue de basabilir skilini.
Karşı tarafın blessi varsa bitene kadar fear + Charged wind basarım . Onun blessi bittikten sonra Barrier skillini basarım . (Phy def veren)Ondan sonra charged wind ve meteor , yatmazsa hemen ardından frozen spear ile kesinlikle ölecektir

6-)Guilde warior toplarım savaşlardan önce.Savaşlarda warrior buffları çok önemlidir zaten.Hybrid - str -int charları ayrı bir partye alır ve ona göre strateji yaparım.
7-)Master demek 49 ( veya daha az) kişiye yapılan liderliktir.Master , ciddi olmalıdır.Guildde her şeyi topluca yapmalıdır .Taviz vermemelidir kurallardan.
8-)Yakın zamanda ettiğim bir yardım ;
viewtopic.php?f=90&t=178687&hilit=