Durum
Daha fazla cevap için açık değil.

Avasin

1. Silkroad'a başlayalı 2.5 yılı buldu.
2.Silkroadda Birçok Çarım oldu ama Kayda değer kastığım Tek Bir Çarım Oldu. Oda kendi emeğimi verdiğim çarım.
3. http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=761849&id=1537320806
4. En sağlam Çar Full Protector. FF Cold Fire Heuksa Glaviedir.
5.Bardın Hızlı Koşmasını Beklerim Wizz de adını hatırlamadığım bi skill var rakibi kitleyen onu yaptığım gibi METEOR.
6.Kesinlikle Unionunuzla Bir Arada Hareket Etmelisiniz Aksi Takdirde Savaş Başarısız Olacaktır Derim.
7. Masterlik bir büyüklük bir abillik yol göstericiliktir.Guilddekilerden Başı Dertte Olanların Başka Masterler ile Görüşüp O sorunu En Kolay Yoldan Halletme Çabası Göstermesi Gereken Bir İştir. Büyük Sorumluluk İster.
8.http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=47&t=170038&p=2267268#p2267268

Senius demiş ki:
Senius demiş ki:
Senius demiş ki:
1.Soru : Silkroad'a 3 yıl önce başladım
2.Soru : Şuan kayda değer 3 tane charım var.
3.Soru : http://img191.imageshack.us/img191/3070/65327937.png
http://img641.imageshack.us/img641/1442/47618223.png
http://img14.imageshack.us/img14/9486/99277256.jpg
4.Soru : Bence en sağlam yapılandırma '' Sword / Shield '' dir. Mysteri durumuda şöyle olmalıdır '' Cold + Lightining + Bicheon ''. Cold'dan Phy def alırız ve snow shield ile pvp'de bir nevi ömrümüzü uzatır :) Buda bizi Phy vuran Str'cilere karşı korur. Chara garment giydirmeliyiz Cold'dan phy defansımızı alırız mag def. biraz düşük kalır bu eksiğide garment giyerek mag def açığımızı telafi ederiz.
5.Soru : İlk önce xbowu '' Charged Squall '' skili ile geri iktiririm ardından '' Meteor '' ile en yüksek damagemi yaparım xbowun %20 civarı bir canı kalır onuda '' Fire Blow '' wizardların en hızlı skiliyle kolaylıkla geri kalan HP ' sini alırım.
6.Soru: Gruplar halinde gitmelerini fazla dağılmamalarını her party'nin yanında en azından bir warrior ve cleric ' in olması gerektiğini zerklerini kalp'e vururken patlatmalarını gerektiğini söylerim.
7.Soru : Guild'i sevgi ve saygı ile yöneten ve guild üyelerine faydalı olabilen , diğerlerine örnek olmak için kötü söz ve küfür kullanmayan sevgin ve saygın kişilerdir.
8.Soru : -
cevap bekliyorum :)
Hala cevap bekliyorum :mrgreen:

IKnowYouNow demiş ki:
1-70 Level sınırı varken başladım, 80 level geldiginde silkroad hakkında birçok şeyi öğrendim
2-Şuan 2 charım bulunmakta, 100 full farm glavier ve 94 ff wizard cleric.
3-http://img442.imageshack.us/img442/6712/sro2010021017140796.jpg
4-En sağlam char yapılandırması euro olarak, Roque & Warlocktur Chin olarakta str Bladerdir
5-İlk önce Root skillini sonra Fear skillini kullanırım ki, karşımdaki char cleric oldugundan
dolayı, büyük ihtimalle zehirlerden etkilenmeyecektir,Charged wind skilini ve Metoor'u
kullanıp,Fire blow skillini kullanmam yeterli olacaktır sanırım,karşımdaki kişinin
hamlelerini bilmeden,karşımdaki kişiyi nasıl kesecegimi bilemem.
6-Str ve dayanıklı charların military engineer olması ve wizardların buff alarak
military engineerleri korumalarını tavsiye ederim.
7-Guildin saygı duydugu,sözünden çıkmadıgı, guildde huzuru ve düzeni sağlayan kişidir.
8-http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=100&t=14974

arkadaşlar sürekli mesajlarınızı uplamanıza gerek yok mavii en yakın zamanda gelecek ve hepsini büyük bir titizlikle inceleyecektir.

1- 5 sene 3-4 ay oluyor :) 70 lw varken başlamıştım ..
2- 6 tane vardı ama 4ü hacklendi :) su an 1 tane var oda csroda haftasonları kasıyorum 34 lw 35k spsi var 34 FF Wiz/Clerick ayriyetten sjsroda 82 full str bow charım vardır :) Lwleri ;
Lwler : 90 xbow , 91 nuker , 85 nuker , 82 bow , 34 FF wiz/clerick , bunuda unuttum valla gerçektende hatırlarsam editleyip yazıcam çok olmuştu girmeyeli :)) birde ecsro testde king charım vardı :D bir yerden 90 blade bulmuştum janganı partyle basmıştık hehehehehehehehehe
3- Şu an elimde sunsrodaki charımın ss var buda hacklendi :Dformat olduğu için ss koyamıyorum :( - Resim Silinmiş.
4- En sağlam chinese / blade'dir kullanmasını bilene kral chardır bilmeyene boş chardır yapılandırması
Garment olarak : 100 Bicheon 100 Fire 70 cold 30 light ( Garment hızlı koşmaya yaradığı için light geride durmasında bir sakınca yoktur )
Armor : 100 bic. 100 fire 70 light 30 cold ( Daha hızlı olması için )
Pro : 100 bic 100 fire 52 light 48 cold ( pronun defans oranı biraz düşüktür armora göre o yüzden coldun defans bufu yüksek olması gerekir )
tavsiyem garmentdir nedn derseniz blade charlar yavaş kasılmaz hızlı ve seri kasması gerekir garment en iyisidir .
5- karşımdaki rogue / clerick charı şöyle yenerim ;
İlk olarak Zombie skilini koyarım tutarsa life açarım ve kafasına bir meteor indirrim :D zombie işlemezse;
30 lwde açılan toprak skilinin gelişmişini basarım biraz uzaklaşık bu sefer 20lwdeki açılan ittirme skilinin gelişmişini kullanır ittirrim sonra hemen hızlı vuran ( Fire bolt ) skilini kullanır adamın işini bitiririm :D
6- Guildime tavsiyem takım çalışmasıdır arkadaşlar ölüceksek ölürüz bir kale için ben istesem 50 lw bile düşmeye hazırım sadece takım çalışması biz böyle aresde 30 kişiyle bandit kalesini savunduk ve bize saldıran kişi sayısı : 300+ kişiydi guild sayısı 6-7ydi guild warda kaç kşi olrsanız olun ilk önce takım çalışması ve taktik yapmanız gereklidir sonrası zaten gelicektir...
7- Masterlik herkezin yapabileceği birşey değildir , guild masterliği guildi sakınleştirip ortamı genişletmek guilde sahip çıkmak guildin ismini küçük düşürücü şeyler yapmamak güvenilir v.b kişiliklere sahip kişiler masterliğe laiktirler vede tecrübeli olmalıdır illa guild lwi 5 olması gerekmemektedir tecrübeli olsn ve bu nitelikteki özellikleri olsun yeterde artar bile böyle masteriniz olsun daha ne istersiniz? :))
8- viewtopic.php?f=11&t=184411

Bu arada ben private serverlerde takılırım isro takılmam isro artık para tuzağından başka birşey değildir eski isro olsun direk hiç şüphesiz başlarım yeterki eskisi olsun !! :(

Edit : Şu resimdeki uniquemde geldiğmide 91 lw nuker vardı zerkle kesiyordu onun elinden bile almıştım yani öle charım vardı :lol: ama adamın adını unuttum xD

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
1 - 5 Sene Önce
2 - 30 tane (80 Üstü) Diğerlerini saymıyorum bile :P
3 - 100 charlar vardı satıldı. 95 in ss i gösteriyim. - Resim Silinmiş.
4 - Bence en sağlam yapılandırma Warior dur. Warior / Cleric Kullanmasını bilirsiniz Kral :wink1:
5 - En güçlü skili ilk vuracağı için Önce ittirir ilk vuruşu önlerdim.Daha sonra Bless basar ve Meteor Vururdum.Ardından eksik kalırsa Frozen spear ve Fire bolt vururdum.
6 - Sağlam pt lere ayrılma.her build den charlar ve herkes birbiriyle iyice anlaşmalı.Savaş öncesi planlar yapılmalı.Union ve guild aynı kale ye gitmeli...
7 - En çok söz yiyen kişidir bence. Malazgirt de en ufak davada master a koşarlardır :P Ağır bir iştir. Ve sürekli online olunması gerekn bi iştir.Ciddiye alınması gereken bir iş...

8 - viewtopic.php?f=794&t=154090 - viewtopic.php?f=770&t=181820 - viewtopic.php?f=770&t=180507

Emre67380 demiş ki:
1 - 5 Sene Önce
4 - Bence en sağlam yapılandırma Warior dur. Warior / Cleric Kullanmasını bilirsiniz Kral :wink1:
5 - En güçlü skili ilk vuracağı için Önce ittirir ilk vuruşu önlerdim.Daha sonra Bless basar ve Meteor Vururdum.Ardından eksik kalırsa Frozen spear ve Fire bolt vururdum.
6 - Sağlam pt lere ayrılma.her build den charlar ve herkes birbiriyle iyice anlaşmalı.Savaş öncesi planlar yapılmalı.Union ve guild aynı kale ye gitmeli...
7 - En çok söz yiyen kişidir bence. Malazgirt de en ufak davada master a koşarlardır :P Ağır bir iştir. Ve sürekli online olunması gerekn bi iştir.Ciddiye alınması gereken bir iş...

8 - viewtopic.php?f=794&t=154090 - viewtopic.php?f=770&t=181820 - viewtopic.php?f=770&t=180507
adam wiz bard demiş sen wiz clerick diyorsun :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

extraloob demiş ki:
DangerWalker demiş ki:
böyle birşey olamaz yaa 6 yıllık oyuncu duruyor burda katılamıyorum :!!&%&! güncel sslerin olduğu silkroadı yenisi geldiği için silmişim 8O :mrgreen: :P :cry:

hiç lure videon var mı :?:
ah abi pc format olmasa neler koyacaktımda klasor açtm silmeyin fln diye adam gıcıklığına format atarken yedeklememiş silmiş klasörü ssler vardı içinde sürüyle :lol:

2005 yılında
2 carım var
http://img290.yukle.tc/image.php?id=7385SRO2010-01-08_21-45-36_66.jpg
EU Varıor/Cleric pvp de tank dır ve oynamasını bilmek ve seri davranmak gerekir
ilk de Lightining Shock la buyulerim sonra meteor cakarım caharge squall la itme ardından da salamader le is bitiririm
guıld in pt duzeyine sokar pt nin daılmamasını saglarım her pt bi arada olacak sekilde saldırmasını oneririm
adalet esit durust sevecen uyumlu
ben pek fazla forumlarda yardım cı olmadım aslında ama oynadıgım serwerde herkese her konuda yardım ım olmusdur

MinT demiş ki:
Emre67380 demiş ki:
1 - 5 Sene Önce

adam wiz bard demiş sen wiz clerick diyorsun :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dikkat etmedim benim wiz cleric olduğundan :lol: Eğer bardsa Firebolt ittirme tekrar fire bolt ki bence çok zor şansı var xD Eğer warior falansa Ayak kesmeyide kullanabilir :)

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
IKnowYouNow demiş ki:
MinT demiş ki:
IKnowYouNow demiş ki:
6 yıl diye, yalan söylemeyin pls ^^ silkroad 2005 de geldi :thumbsup:
peh silkroad 2002de çıktı :coffee:
yok 1071 malazgirt ^^

http://web.archive.org/web/*/http://www.silkroadonline.net

Millennium Dream, Silkroad online [2005-10-01]
Test server açılmıştı o zamanlar. Sonra Xian serverı 9 eylül 2005te açıldı. Server açılış tarihleri için :arrow: viewtopic.php?f=100&t=175092 :muck:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt