bubnun rollback le lgisi yok arkadaşlar oyundaki açık kodları düzenleyince olur
o yüzdende elinizdeki silahınızla denemeyin. Başka bir silahla denersenizde oluyor.Pislick_22 demiş ki:inş alım satım enasında dc yemezsizni zuhahah
2-3 günlük bir rollback gelirse Novalar gittiextraloob demiş ki:banko rollback gelecektir, hoş joymax bu bizim hediyemizdir der geçebilir.
2billik satış yaptım söverim valla ^^JetHomme demiş ki:2-3 günlük bir rollback gelirse Novalar gittiextraloob demiş ki:banko rollback gelecektir, hoş joymax bu bizim hediyemizdir der geçebilir.![]()
![]()
Bug kapanana kadar zevkini çıkarın.SoGood demiş ki:Defence+Block+Crit+Damage bug yaptım ötesi varmı ?![]()
Biraz daha düşündüm %90 rollback olur zevkini çıkarın silk iniz varsa harcayın eğleninSmirnoff demiş ki:Uuuu süper birşey ama rollback gelmez bunun için gibime geliyor
Oyun kapansın çözüm giderilsin rollback gerek yokextraloob demiş ki:fena bir açık sro tam bir tarla oldu gerçekten ve rollback gelmezse hata ederler rollback gelirse de bi ton sorunları çözmüşlerdi onlar geri gelir tahminime göre rollback gelmeyecek sadece oyun kapanacak ve bu açık düzeltilecek.