arkadaşlar ben oyunu az önce indirdim kurdum sonra 21 haziran upd. olan patchi indirdim rardan çıkarttım çıkarttıqım dosyayı zszc kurulu olan klasörn içine attım sonra 2 kere tıkladm pathladm ama şimdi launc. de girsem loaderle de girsm sro client çıkıyr(ekranın ortasında dikdörtgen sarı renkli şey) ama anında kapanıyor bunun çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi??
şimdiden teşekkürler :muck:
ama lütfen biraz çabuk çok heycanlanıyorum başlamak istiyorum :starving: :starving:
not: viewtopic.php?f=824&t=196313 burdaki clienti indirdim acaba ynlş client mi indirdim??

aynı olay bendede oluyor çözümünü bulamadım daha 1.675 ardındanda 1.676 patch i kurdum start geliyor açıyorum client gelmeden kapanıyor

hunterumit demiş ki:
resimmini bi upload etsn
hata faln yokki edicektimde neyi edeyim?? normal fire'ı seçiyorum soldan starta basıyorum ortada gelen o sroclient.exe'nin küçük görünümü warya(sarı şey dikdörtgen ekrana gelio starta bastıktan sonra ) o geliyor sonra oynn açılması gerekirken birden kayboluyor görev yöneticisinden işlemler menüsünden bakıyorum sroclient.exe açık değil :S

up! 1 konu buldum bnmkiyle aynısı birisi eski clientten kaynaklanıyordur yenisini indir demiş ama konuyu açan arkadan çözüldü veya çözülmedi hiçbir şey yazmamış :S

hunterumit demiş ki:
eski versionu indirmşsin:D
sanırım haklısın.... yanlız baktım ama yeni linkleri bulamadım:) sn bana yeni download linklerinin olduğu konunun linkini verebilir msin? buraya yazman yeterli:D kafam ağrıyo sanrm bulamamamda onnda etkisi var :think:

Bu oyunu oynıcammmm :headbang: :headbang:
daha az önce indirdim oyunu eski versiyonunu indirmşim 1gb+ boşa gitti yaw zamanı sölemiorm bile daral: daral:

Yukarı Alt