START button not showing when client is launched is not a bug, it is due to the large patch size and the large amount of attempts to download the patch, so please try downloading the patch from time to time

bu joymaxin aciklamasi arkasdaslar amma guldum ya. start buttonu gorunmez bu bir bug degildir sadece patch dosyasi buyuk oldugu icin zaman zaman indirmeyi denermis o yuzden gorunmezmis...

isin kisacasi hic uzatmayaklim icine ettiler isin toparlayamiyolar vakit kazanmak icinde bahane ileri suruyolar patch buyuk o yuzden zaman zaman indirmeyi dener client diyolar :-)

oleyyy oleey oleyyy şampiyon update extrabeer extrabeer :mrgreen: ohh be 500 sılkımle oyunun acılmasını beklıyorum ne cıktıysa atcam cebe :mrgreen:

bende o bile olmuyor olece notice çıkıyor köşede bekliyor ne start çıkıyoe ne patch atıyor Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Şimdi de %95 de TAkıldı yaa Gitmio Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

4. Kez UPDATE deniorum DELİ ETTİ OYUN BENİ yAA Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Yukarı Alt