yaw ben oyuna giremiyom yaw hata alıyom eror diyo üstte o şey doluyo sonra error diyo deiişik şekiller geliyo

Beyler bne ark la yapıyorum medai patcher ı da yapıyom fakat start a tıklıyom ??? alıyom oyunda girdiğim anda ??? alıyorum bunu aynı arkadaşta alıyor ram i 1024 hiç bir yerde yanlışlık yok

banmeplsss demiş ki:
Beyler bne ark la yapıyorum medai patcher ı da yapıyom fakat start a tıklıyom ??? alıyom oyunda girdiğim anda ??? alıyorum bunu aynı arkadaşta alıyor ram i 1024 hiç bir yerde yanlışlık yok
charın itemlerinde veya statlarında sorun var

ARKADAŞIM BEN HAMACHİYİ ÇALIŞTIRAMADIM YARDIMCI OLURSAN ÇOK SENİCEM
LTFN MSNİNİ VER ORDAN İNCE AYRRINTILARLA ANLAT LTFN YHAA OLMUO BÖLE
Evil or Very Mad :lol:

ARKADAŞIM BEN HAMACHİYİ ÇALIŞTIRAMADIM YARDIM EDERMİSİN YHA LTFN BAK NASIL YAPICAZ BİRAZ ANLAT HATTA MSNNİNİ VER ORDAN İNCE AYRINTILARIYLA ANLTIRSAN SEVİNİRİM PAYLASIMIN İÇİN TESEKKUR EDERİZ

çalıştırdım ama hazırdaki 3 charla girebiliyorum. 0 dan nasıl char yapılıyor?

visual basicde bunda hata veriyo __PlayerData(index).Race = CInt(iniGetStr("Race", "character", PlayerData(index).CharPath))__!!!!!!! bide net error dio :) disconect server yardım ederseniz sevinirim bastan kurdum hep yapamadım..

bi kişi yardım etsin arkadaşlar yha bune böle hadi tfn yardım edinde başaralım bizde lunu iiyce meraklanıorum artıkın
Question Question Idea Idea

Yukarı Alt