- Takımı
- Seçiniz...
Bi türlü yapamadım, yanlış bişey yapmakta istemiyorum ama yapmak istediğim şu;
select * from 'tablo adı' where 'tablo sütunu' like 'item adı yada Id'si vb.' bu şekilde itemi bulabiliyoruz.
Benim yapmak istediğim;
_Char tablosunda örneğin Ahmet adında bi çar olsun.
Bunu silmek istediğimiz zaman, avatar tablosu, skill tablosu, inventory tablosu, mastery tablosu vb. tablolardanda silmemizi istiyor.
Bende verdiği uyarılara göre tek tek o tablodaki ilgili ID'yi siliyorum.
En son hepsi bitincede _Char tablosundan çarı silebiliyorum.
Şimdi istediğim şu, buna nasıl bir Query yazmalıyım ki okuttuğum zaman Ahmet isimli çarı silsin.
Yada Ahmet isimli çarın ID sini ilgili bütün tablolardan silsin ve en sonunda Ahmet isimli çarı _Char tablosundan temizlesin.
SQL'de kod yazma konusunda fazla bilgim yok, yaklaşık 3-4 aydır uğraşıyorum.
Bi çok şeyi yapabiliyorum ama fazla bilgim olmadığı için malum soluğu burda alıyorum.
Dipnot: @Collapse hızır gibi yetişir şimdi.
select * from 'tablo adı' where 'tablo sütunu' like 'item adı yada Id'si vb.' bu şekilde itemi bulabiliyoruz.
Benim yapmak istediğim;
_Char tablosunda örneğin Ahmet adında bi çar olsun.
Bunu silmek istediğimiz zaman, avatar tablosu, skill tablosu, inventory tablosu, mastery tablosu vb. tablolardanda silmemizi istiyor.
Bende verdiği uyarılara göre tek tek o tablodaki ilgili ID'yi siliyorum.
En son hepsi bitincede _Char tablosundan çarı silebiliyorum.
Şimdi istediğim şu, buna nasıl bir Query yazmalıyım ki okuttuğum zaman Ahmet isimli çarı silsin.
Yada Ahmet isimli çarın ID sini ilgili bütün tablolardan silsin ve en sonunda Ahmet isimli çarı _Char tablosundan temizlesin.
SQL'de kod yazma konusunda fazla bilgim yok, yaklaşık 3-4 aydır uğraşıyorum.
Bi çok şeyi yapabiliyorum ama fazla bilgim olmadığı için malum soluğu burda alıyorum.
Dipnot: @Collapse hızır gibi yetişir şimdi.