![]() |
Apologies?tenpanter demiş ki:Spartacus ve isyancılara ölüm! Yaşasın Büyük Roma Cumhuriyeti !!
Ben Romayı tutuyorum noldu kardeşsarkoLata demiş ki:Apologies?tenpanter demiş ki:Spartacus ve isyancılara ölüm! Yaşasın Büyük Roma Cumhuriyeti !!
haci fazla kaptirdin sen dostluk kazansin der cikarimtenpanter demiş ki:Ben Romayı tutuyorum noldu kardeşsarkoLata demiş ki:Apologies?tenpanter demiş ki:Spartacus ve isyancılara ölüm! Yaşasın Büyük Roma Cumhuriyeti !!![]()
Bu pis kölelerin hepsi tek tek ölecek çarmıha gericekler hahahaha
Belki Roma kartalını Spartaküsün bir yerine sokarlarken izleme şerefine nail olursunuz.![]()
Aynen. Koleyken o sunu yapmis su bunu yapmis diye adami bunaltti artiksweetCHIEF demiş ki:su Naevia ya uyuz oluyorum yetti su depresif halleri uyuzuma gitmeye basladi artik, Crixusta sesini cikaramiyor su kariya artik. o degil su kilikyalilarin harbi arkasi saglammis, komutanin ogluna ne diyecegini merak ediyorum yeni bolumu 4 gozle bekliyorum![]()
harbi tam bir mal kadın sinir oluyom bende onasweetCHIEF demiş ki:su Naevia ya uyuz oluyorum yetti su depresif halleri uyuzuma gitmeye basladi artik, Crixusta sesini cikaramiyor su kariya artik. o degil su kilikyalilarin harbi arkasi saglammis, komutanin ogluna ne diyecegini merak ediyorum yeni bolumu 4 gozle bekliyorum![]()
adamin artist konusmasindan belliydi arkasinin saglam oldugusarkoLata demiş ki:Aynen. Koleyken o sunu yapmis su bunu yapmis diye adami bunaltti artiksweetCHIEF demiş ki:su Naevia ya uyuz oluyorum yetti su depresif halleri uyuzuma gitmeye basladi artik, Crixusta sesini cikaramiyor su kariya artik. o degil su kilikyalilarin harbi arkasi saglammis, komutanin ogluna ne diyecegini merak ediyorum yeni bolumu 4 gozle bekliyorum![]()
Demirciyi gereksiz yere oldurdu, zavalli firincinin elini kopardi -.- Ama spartacus cezasini kesecek onun
Bir de bizim kilikya (adana) lilarin absinthe getirmesi cok iyidi ya
![]()
su sezarla spartacus 1v1 atsin goreyim gozlerim acik gitmem, o derece meraktayimtenpanter demiş ki:Emirlere uysaydı ordumuz bu kayıpları yaşamıyacaktı Tiberius veledi herşeyi batırdı geberse bari.