B Ben de Kayıt 20 Mart 2009 Mesajlar 4.533 Beğeniler 0 28 Ocak 2012 #1 YORUMLARINIZI BEKLİYORUM... HeartBeat yazısına kafanızı takmayın onu çalınmaması için koydum
D djfko Kayıt 9 Haziran 2008 Mesajlar 1.771 Beğeniler 0 Şehir En son bıraktığın yerde... 28 Ocak 2012 #2 Dulce Amor Bunu Begenmedi
M Mojito   Kayıt 3 Kasım 2008 Mesajlar 3.689 Beğeniler 0 Şehir ----- 28 Ocak 2012 #3 Arka plan çok sade .
B Ben de Kayıt 20 Mart 2009 Mesajlar 4.533 Beğeniler 0 28 Ocak 2012 #4 RigorMortis demiş ki: Arka plan çok sade . Daha fazla görüntüle... Sadelik güzeldir. Hem sonuçta hatunlu bir imzaya savaşlı birşey koyamazdım. Zaten onuda ilk çalışmamda yaptım
RigorMortis demiş ki: Arka plan çok sade . Daha fazla görüntüle... Sadelik güzeldir. Hem sonuçta hatunlu bir imzaya savaşlı birşey koyamazdım. Zaten onuda ilk çalışmamda yaptım
M Mojito   Kayıt 3 Kasım 2008 Mesajlar 3.689 Beğeniler 0 Şehir ----- 28 Ocak 2012 #5 HeartBeat demiş ki: RigorMortis demiş ki: Arka plan çok sade . Daha fazla görüntüle... Sadelik güzeldir. Hem sonuçta hatunlu bir imzaya savaşlı birşey koyamazdım. Zaten onuda ilk çalışmamda yaptım Daha fazla görüntüle... tabikide ama şimdi bayan fotoları çok güzel kesilmiş ve kalitesi çok güzel buna rağmen arka plan çok sönük kalmış
HeartBeat demiş ki: RigorMortis demiş ki: Arka plan çok sade . Daha fazla görüntüle... Sadelik güzeldir. Hem sonuçta hatunlu bir imzaya savaşlı birşey koyamazdım. Zaten onuda ilk çalışmamda yaptım Daha fazla görüntüle... tabikide ama şimdi bayan fotoları çok güzel kesilmiş ve kalitesi çok güzel buna rağmen arka plan çok sönük kalmış