32-56 arası 5-6 gap gittim92aykut demiş ki:sp kasmazsanız düşmez
80 lvl %38 im ne sos dustu ne benzeri bisey(uniq olarak) sadece 52 lvl +5 ring dusmustu okadar.farmda olmama ramen hala ne sun ne bisi dusuyo cildirmamak elde degil ama napalimsefa demiş ki:yaw bakıyorum herkeze 30 yada en geç 40 lı lwl lere kadar 2-3 tane sos düşüyor ben 60 lwl im bi kere bile düşmedi bu normalmi Evil or Very Mad
Böyle bir şey yok. SP ile alakası yok sadece düşük lvl olunca item düşme şansın artıyor. Sen de düşük lvlini uzun süre farm yaparak geçirdiğin için şanslı süreni daha çok yaşamışsın. SOx itemler rastgele dağılır.92aykut demiş ki:ben 20lv den 29a kdr sp lere dokunmadım 3tane sos çıktı extrabeer
*Kıskanma*Ama[D]ouS ` demiş ki:26 Lv Som ayakkabı 33 Lv sos armor kolluk 32 lv sos blade 43 lv sos armor kolluk 42 lv sos sword 52 Lv sos spear 79 Lv ım bu kadarcık dustu daha
yok ya seri kasmakla cok kasmakla alakali diil 7/24 botta char niya hunterler yesil bana orda kasiyorum 7 gap war gene dusmuyo gene dusmuyoooo. tamamen sans isi bence bi arkadasa 9 sun dustu 8 deggre benle beraber kasiyo(biraz daha seri kasiyo sun spearli +7doal olarak )ama genede 9 sun nerde 0 sun nerde.sans olmadktan sonra mavilerde kaassan gene dusmuyoElazigLee demiş ki:sos tipi itemlerin düşmesini sağlayan seri kasmaktır
tbot tipi bi botla kasmaya basladım ve devamlı düsüyor.
(Zaten +5 demek sos gücünde demek.)sw1ss demiş ki:71 lwlim +5 bile düşmedi :d
SOS +5 değil +7 gücündedir. Yanlış bilgilendirmeyelim insanları.orenen93 demiş ki:(Zaten +5 demek sos gücünde demek.)sw1ss demiş ki:71 lwlim +5 bile düşmedi :d
Ama banada lvl 19 luk garment hood çıkmıştı birde atla giderken yaerde sos gördüm hemen kaptım lvl 10 luk bir şey düşmüştü ama tam hatırlamıyorum.
Jigsaw demiş ki:SOS +5 değil +7 gücündedir. Yanlış bilgilendirmeyelim insanları.orenen93 demiş ki:(Zaten +5 demek sos gücünde demek.)sw1ss demiş ki:71 lwlim +5 bile düşmedi :d
Ama banada lvl 19 luk garment hood çıkmıştı birde atla giderken yaerde sos gördüm hemen kaptım lvl 10 luk bir şey düşmüştü ama tam hatırlamıyorum.
alakası yokElazigLee demiş ki:sos tipi itemlerin düşmesini sağlayan seri kasmaktır
excellent demiş ki:alakası yokElazigLee demiş ki:sos tipi itemlerin düşmesini sağlayan seri kasmaktır
bana neden çıkmıyo
silk + şans = sox