bu konuda hep ballıyımdır valla sayısını unutacak kdr sos 1 som ve 2 sosun çıktı elime geçenlerin ise haddi hesabı yok para kazanmanın en iyi yolu bu al sat 
kafamı duvarlara vuracam 66 lvl oldum hala 1 tane bile sos som sosun item bulamdım NeutralTWEETY demiş ki:bana tam 12tane sos cıktı ve daha bir tane sosun cıktı som göremedim henüzen cok düsen derken ondan bahsediyoruz Wink
ben sana vereyim sosun 2Xlwl prot femaleEvanescence demiş ki:kafamı duvarlara vuracam 66 lvl oldum hala 1 tane bile sos som sosun item bulamdım NeutralTWEETY demiş ki:bana tam 12tane sos cıktı ve daha bir tane sosun cıktı som göremedim henüzen cok düsen derken ondan bahsediyoruz Wink
![]()
![]()

6X varsa daha iyi olur 2X bir işime yaramazTWEETY demiş ki:ben sana vereyim sosun 2Xlwl prot femaleEvanescence demiş ki:kafamı duvarlara vuracam 66 lvl oldum hala 1 tane bile sos som sosun item bulamdım NeutralTWEETY demiş ki:bana tam 12tane sos cıktı ve daha bir tane sosun cıktı som göremedim henüzen cok düsen derken ondan bahsediyoruz Wink
![]()
![]()
![]()
bizim bi arkadaşta female silah gördüm diye yemin ediyoduElazigLee demiş ki:hehe şükür daha öyle bi yanlışımız yok ama nasıl oldu ani yan yattı çamura battı da adam yemin ediyo 72 sun glavie gördüm diye görmeden inanmam ama Exclamation![]()
höö ne postu kim kasmış ?BaTTeRST demiş ki:süper post kasmışın he ii fikir ama bu kadar hızlı art arta nası attın![]()
![]()
ne mesajı yaw ??BaTTeRST demiş ki:msj mı silindiyoksa banamı öle gelio
muhahah halüsinasyon falan galibaBaTTeRST demiş ki:az önce buraya baktığımda snn 10 a yakın aynı mesajı atmış olarak gördüm ama hayal mı görüyom ney biri beni cimciklesin![]()
seni gidi seniJasonWalker demiş ki:höö ne postu kim kasmış ?BaTTeRST demiş ki:süper post kasmışın he ii fikir ama bu kadar hızlı art arta nası attın![]()
![]()
![]()