Kayıt
22 Mart 2011
Mesajlar
2.582
Beğeniler
0
Şehir
Lüleburgaz
Arkadaşlar yazın Ort.Yükseltme veya Sorumluluk sınavına giren var mı ?
Benim ortalamam tutmuyor.Şuan ortalamam 52. Bunu sınavlarda 55 e çekmem çok zor olur mu ?
Birde ailemin haberi yok.Tırsıyorum olmadi: . Onlara olayı nasıl anlatabilirim ?
 
Kayıt
2 Eylül 2008
Mesajlar
3.511
Beğeniler
0
Şehir
GKFC~
Tırmanın sebebi özgüven eksikliği. Çıkıcaksın paşa paşa sakin sakin anlatacaksın. Tamam yapı bakımından biraz laf söyleyebilirler falan ama sonunda ölüm yok sonuçta sen onların oğlusun. Bir çaresi bulunur zamanla ve halledilir. Herkesin hayatı mükemmel olmak zorunda değil ve hiç kimse okul birincisi mühendis doktor öğretmen olacak diye bir şey yok .
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesajlar
2.555
Beğeniler
0
Şehir
Gladia
Ailen öğrenir zaten. dürüst ol söyle böyle böyle diye

Bu arada 52 55 olmaz kolay kolay o sınavlarda çok çalışman lazım.
 
Kayıt
17 Mart 2009
Mesajlar
5.770
Beğeniler
0
Şehir
LoL
ben girmiştim sadece bir ders ortalaması olsa kolaydı ama tüm notların ortalaması olduğundan kolay olmaz sadece bir dersten girme ve işini şansa bırakma girdiğin sınavlardan en yüksek notları almaya bak hocalarınla konuş sözlülerini yükselttirmeye bak
 
Kayıt
17 Haziran 2009
Mesajlar
241
Beğeniler
0
Şehir
Şeref Bey
9. sınıftan beri müptelasıyım sorumluluk sınavlarının bi başkadır o sınavlar sabah kalkarsın ilk sınavın saat 9:00 dadır ikincisini 14:00 koyarlar evin uzaksa beklersin kafa vuran sırtını oksayan hocalarınla denize gidersin toplarlar sizi yalova için konuşuyorum tabiki. Havuzda olabilir. veya güneş altı batak papaz pişti nüshası yapılabilir. Sınavlara gelince koridorlarda oluyor sözel derslerde bilgisayarın basına bi arkadasını koy telefondan mesaj çek cevap yazsın cok rahat yaparsın. Ayrıca hiç takma kafana öğrenciliğin tadı tuzu bunlar oğluna gençliğini anlatıcaksın düsünene okul anın yok bidde bu yanından bak :muck:
 
Yukarı Alt