![]() |
File/Open Buradan istediğin müziği secerek koyabilirsin yada Sony Vegas'la videoyu editleyip kaydettikten sonra Movie Maker'den de ekleyebilirsin.Senius demiş ki:Müzik nasıl koyuluyor video'ya onu anlatabilirmisin ^^ ?
Bilgisayarı kapayıp actığında büyük ihtimal düzelir.canova23 demiş ki:
Kaç kez denedim bilg.i acip kapadim, antivurus u bile sildim ama olmuyo:S her yukleyisimde bir kere kullanabiliyorum kapayip tekrar acinca calismiyo.BaFiRa demiş ki:Bilgisayarı kapayıp actığında büyük ihtimal düzelir.canova23 demiş ki:
Virüs sistemini silmeye gerek yoktu bu hatayı bendede verdi sonyi ilk yükledim sonra sildim ardından tekrar yükledim böyle bir hata verdi bilgisayarı kapayıp actığımda düzelmişti :(canova23 demiş ki:Kaç kez denedim bilg.i acip kapadim, antivurus u bile sildim ama olmuyo:S her yukleyisimde bir kere kullanabiliyorum kapayip tekrar acinca calismiyo.BaFiRa demiş ki:Bilgisayarı kapayıp actığında büyük ihtimal düzelir.canova23 demiş ki:![]()
ALpique demiş ki:İşime yarıyacak saol paylasım için
bende ilk Too nun bi konusu vardı orda görmüştüm onu yükledim ilk çalışmıştı sonra kapayıp açınca çalışmadı. sonra da bu konuyu görünce onu silip bunu bi indiriyim belki olur dedim yine olmadı:S tekrar silip indirdim yine tık yok:S acaba benim bilgisayar mı kaldıramıyo:S yenisi bozuldu tamirde o yüzden eski bilgisayarı kullanıyorum belki ondandır:SBaFiRa demiş ki:Virüs sistemini silmeye gerek yoktu bu hatayı bendede verdi sonyi ilk yükledim sonra sildim ardından tekrar yükledim böyle bir hata verdi bilgisayarı kapayıp actığımda düzelmişti :(