İNTRO Hazırlama Videolu Anlatım İNDİR
YouTube'den İzlemek İsteyenlere
Örnek İNTRO

2shared.com'dan Nasıl Download Yapılır? [Bilmeyen Arkadaslar İçin]

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Youtubeye upload edicektim küçük küçük kimse anlamaz diye böyle yapayım dedim.Tam Görüntü izleyebilmek için nereye upload etmem gerekSenius demiş ki:Video'yu kimse indirmek istemez , YT' ya upload edersen süper olur ^^
youtube'ye upload edeyim o zmnUltioxen demiş ki:Video'yu izlenecek sekilde Bir siteye youtube' e filan koyarsan iyi olur
9 u hiç kullanmadım :(SubZeroCeko demiş ki:bende 9.0c full var bundada aynısı oluomu?
Full sürüm,Crack felan paylasmak yasak değil mi :)SubZeroCeko demiş ki:yakında foruma kocam zaten cracki ile xD
Video kaydetmeyi mi yoksa editlemeyi mi ?SubZeroCeko demiş ki:hacım bide bunda movie yapmayı ögretirmisin?
ben 9.0c de deniom hep ekran kap kara neden acaba?
ne video var ne ses bi el at be hacım onda gosteremiosan bunda goster xD
Hacı birde şarkı koymayı anlatsan 10 numara olcak ^^BaFiRa demiş ki:Video kaydetmeyi mi yoksa editlemeyi mi ?SubZeroCeko demiş ki:hacım bide bunda movie yapmayı ögretirmisin?
hani videolarini çektikten sonra kesion kötu yerlerini sonra onları kaydedion ya işte onu anlatBaFiRa demiş ki:Video kaydetmeyi mi yoksa editlemeyi mi ?SubZeroCeko demiş ki:hacım bide bunda movie yapmayı ögretirmisin?
Hayır Fraps'da Pouse seceneği yoktur.Sadece ayarladığın tusla videoyu baslatabilir ve sonladırabilirsin (sonlandırdığında videoyu ayarladığın klasöre kaydeder) sonra istersen tekrar ayarladığın tusla frapsla kayıda baslayabilirsin...Senius demiş ki:Ya birde bişey sorucam Fraps'la pvp video'su çekiyorum 1. round bitince videoyu durdurmak istiyorum ama o kaydediyor. Fraps'da durdurup sonra tekrar başlatma seçeneği yokmu?
Eğer öyle bi sorun varsa kullandığın programda bir sorun olabilir.Bn 8'de videoyu kesiyorum biçiyorum video sorunsuz oynuyor :)SubZeroCeko demiş ki:hani videolarini çektikten sonra kesion kötu yerlerini sonra onları kaydedion ya işte onu anlatBaFiRa demiş ki:Video kaydetmeyi mi yoksa editlemeyi mi ?SubZeroCeko demiş ki:hacım bide bunda movie yapmayı ögretirmisin?
ben yapiom kapkara ekran ne ses ne video