SONRAKİ KALE SAVAŞI HAKKINDA BİLGİLENDİRME.

- Resim Silinmiş.

Silkroad Online'dan Herkese Merhaba

Son Kale savaşı 31 Ekim 2010 02:00 ~ 03:30 Silkroad Yerel Saatinde olması gerekirdi. Ancak teknik bir sorun nedeniyle belirli bir zaman ve tarihte başlatmak mümkün değildi, şu anda araştırmaktayız.

Sonraki Kale Savaşı planı 14 Kasım , 2010 02:00~03:30 Silkroad Yerel Saatinde olacaktır.Lütfen Kale Savaşı için hazırlanın ve kaydınızı yaptırın.

Bu durumun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz 8)

Special thx to Extraloob.Com :kalp:

- Resim Silinmiş.​

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

EliteTurk

Aileden
Yakıcaz ortalığı nova two handed ımıda +9 yapmışım scrolu basarım +12 olur %20 defance scroll %20 attack scroll dabastımmı event scrollarıyla beraber coşarım.. :santa:

Ps: Sonuç olarak Türkiye saati ile gine Cumartesi günü saat 20.00 da başlicak. :curtain:

Silkroadonline.net de yalnız 14 Kasım günü başlayacak yazıyordu ? Türkçe olarak..

GladiuS demiş ki:
Silkroadonline.net de yalnız 14 Kasım günü başlayacak yazıyordu ? Türkçe olarak..
Silkroadonline.net tarih ve zaman vericeği zaman ülke ülke ayırmaz. Kore saatine göre ayarlanmış olan Silkroad Standart Saati kullanılır mu da zaten silkroadonline.nette sağ tarafta üstte mevcut. türkiyede fw cumartesi günü başlar ama silkroad standart saatine bakarsan o saatte silkroad pazar günündedir =) Ben böyle biliyorum yanlışsa düzeltilir ben de doğrusunu öğrenmiş olurum =)

GladiuS demiş ki:
Sonraki Kale Savaşı planı 14 Kasım , 2010 02:00~03:30 Silkroad Yerel Saatinde olacaktır.Lütfen Kale Savaşı için hazırlanın ve kaydınızı yaptırın.
Bizde öyle yazdık zaten :wink1:

Yukarı Alt