Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.644
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Son Timsah Gustav Svensson
'Son Şampiyon' transferin son gününde boş durmadı. Bursaspor, İsveç Milli Takımı'nda da forma giyen Göteborg'un orta saha oyuncusunu renklerine bağladı. 23 yaşındaki yıldız 3 yıllık sözleşmeye imza attı.



Bu sezon Vederson, İnsua, Steinert, Stepanov ve Nunez gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Bursaspor, transferin son gününde de bombayı patlattı. Yeşil-Beyazlılar, Göteborg’ta forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Gustav Svensson ile anlaşma sağladı. İsveç Milli Takımı’nda da oynayan yıldız futbolcu, 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşmeye imza attı. Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, önemli bir oyuncuyu Bursa’ya kazandırdıklarını kaydedip, “Üç kulvarda mücadele edecek olmamızdan dolayı güçlü ve alternatifli bir kadroya ihtiyacımız vardı. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda gerekli transferlerden birini daha gerçekleştirdik. Svensson’un takıma önemli katkıları olacağından şüphem yok” diye konuştu.

Göteborg’ta hüzün var!

Svensson’un 9 yıldır formasını giydiği Göteborg’ta bu oyuncu kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor. Kulübün Sportif Direktörü Hakan Mild, “Çabuk bir anlaşma oldu ve Gustav da hemen kararını verdi. Gustav’ın kariyerindeki basamakları en iyi şekilde çıkmasını diliyoruz ve bir gün tekrar kulübümüze dönmesini arzuluyoruz. Kendisini bizim için çok önemli bir futbolcuydu” açıklamasını yaptı.​
 
Yukarı Alt