yok ahyir ben yapmadim ...crazy_bay demiş ki:ver coskuyu süper sen mi ürettin bunu yoksa bir yerden mi aldın liblib süpersin basarıların devamı gelir insl
1 chari oyuna soktunmu ....LoL__? demiş ki:Peki 2 çhar açarken nasıl giricem arkadaşıM?
LibLibi demiş ki:LoL__? demiş ki:Peki 2 çhar açarken nasıl giricem arkadaşıM?
1 chari oyuna soktunmu ....
Direk Sro dosyasinda buLunan x33 Dosyasinin icinde oLan x33 exeyi caListiriyoruz ve Sro aciLicaktir baska birsey yapmaniza gerk yok Wink
LibLibi demiş ki:LibLibi demiş ki:LoL__? demiş ki:Peki 2 çhar açarken nasıl giricem arkadaşıM?
1 chari oyuna soktunmu ....
Direk Sro dosyasinda buLunan x33 Dosyasinin icinde oLan x33 exeyi caListiriyoruz ve Sro aciLicaktir baska birsey yapmaniza gerk yok Wink
lütfen mesajLarini tekrarLama! extraokk
??????????xtollgax demiş ki:Devre Dısı Bırakmam işe yararmı ?LibLibi demiş ki:euheuheuhe ... okxtollgax demiş ki:Simdi hata vermedi :S sonunda Disconnect From Server verdi![]()
Loopback BagLantisi varmi ? varsa kapat ...
ve AnLatimdaki uyguLamayi gercekLestir Wink![]()
??????????[/quote]xtollgax demiş ki:Devre Dısı Bırakmam işe yararmı ?![]()
ewet...LibLibi demiş ki:??????????xtollgax demiş ki:Devre Dısı Bırakmam işe yararmı ?![]()
home tusuna bas Rolling Eyesbakobak demiş ki:Elinize sağlık virüssüz temiz,oyunada girdimde bot menüsünü açamıyorumyeniyim bira bot konusunda nasıl açılır bot menüsü.sitede bulamadm
saoL , birsey deiL Winkbakobak demiş ki:eyvklavyede o taraf hariç basmadığım tuş kalmamıştı.kolay gelsin
anLamadim? kahvekeyfiDnA demiş ki:valal ben çok sm kullandım ama home seçenekelr gelmiyor bunun çözünü için bi program vardı ama bulamadım link verebilirseniz sevinirim