Meddah demiş ki:Pt'den ayrılmışsın sanırım bulunca..![]()
Partye girdiğimde söyledim ayrılacağımı, pt başkanı ptden atıp kendileri kesiyorlarMeddah demiş ki:Pt'den ayrılmışsın sanırım bulunca..![]()
Aslında Captain IvyMaserati demiş ki:Neden Rev6 Captain İvy yazarda oyun cahil gibi Captin İvy yazar bunu anlamış değilim .
Güzel kesmişsin valla helal bende ne zaman keser diyordum :)
Polly yanlis anlamisin lolPolgara demiş ki:Aslında Captain IvyMaserati demiş ki:Neden Rev6 Captain İvy yazarda oyun cahil gibi Captin İvy yazar bunu anlamış değilim .
Güzel kesmişsin valla helal bende ne zaman keser diyordum :)![]()
İngilizcede büyük i olmamasından kaynaklanıyor
Ps : Bu adam işi biliyor![]()
Kafa 1m tabiSpiral demiş ki:Polly yanlis anlamisin lolPolgara demiş ki:Aslında Captain IvyMaserati demiş ki:Neden Rev6 Captain İvy yazarda oyun cahil gibi Captin İvy yazar bunu anlamış değilim .
Güzel kesmişsin valla helal bende ne zaman keser diyordum :)![]()
-Her yer Captain Ivy yazıyorda, neden oyunda "Captin Ivy" yazıyor?
(Captin dikkat edersen a harfi yok^^)
CaN_KsK demiş ki:Partye girdiğimde söyledim ayrılacağımı, pt başkanı ptden atıp kendileri kesiyorlarMeddah demiş ki:Pt'den ayrılmışsın sanırım bulunca..![]()
![]()
Aslında Captain IvyPolgara demiş ki:Güzel kesmişsin valla helal bende ne zaman keser diyordum :)
Afedersiniz Ama İki Moderatörde Saçmalamış.MicroDiam demiş ki:CaN_KsK demiş ki:Partye girdiğimde söyledim ayrılacağımı, pt başkanı ptden atıp kendileri kesiyorlarMeddah demiş ki:Pt'den ayrılmışsın sanırım bulunca..![]()
Aslında Captain IvyPolgara demiş ki:Güzel kesmişsin valla helal bende ne zaman keser diyordum :)![]()
MicroDiam demiş ki:Mesajımı Niye Editledin Polgara![]()