SansarSalvo
Öğretiyorum
tmm biz bu gece 3 lwl oLucaz union olam sizle yada guild war yaparız xDDMSTR demiş ki:benimde guiLdim var istersen union yapaLım 2 LvL adı STaRGaTe... oyundaki nickim 315269 pm beqliorm :))
tmm biz bu gece 3 lwl oLucaz union olam sizle yada guild war yaparız xDDMSTR demiş ki:benimde guiLdim var istersen union yapaLım 2 LvL adı STaRGaTe... oyundaki nickim 315269 pm beqliorm :))
bİZDE henüz member yok herkez düşük LvL 0 dan açanları topladım çünkü onlar daha seri kasıyor :))) Yakında cafece topLanıcaz guiLdde..Şimdilik union yapaLım yeter :))_ToLGa_ demiş ki:tmm biz bu gece 3 lwl oLucaz union olam sizle yada guild war yaparız xDDMSTR demiş ki:benimde guiLdim var istersen union yapaLım 2 LvL adı STaRGaTe... oyundaki nickim 315269 pm beqliorm :))
geL geL başımızın üstünde yerin var popcornlastturk_ demiş ki:Bende girecem acc. alayım mucX
bnce bi skıncası yok extraokkDMSTR demiş ki:ToLga yarına 50 olursam gıildimi yan charıma devredicem ve senin guildine gelicem hayatımda hiç war yapmadım deniyim bi![]()
İzin verirsen tabii.. bu arada benim guild STaRGaTe..
bu akşam var bi tane Sky vs BişiCompany unuttumUNR3AL demiş ki:cok yakında guild savaslarına baslarız![]()
BlackCompanymacrocheck demiş ki:bu akşam var bi tane Sky vs BişiCompany unuttumUNR3AL demiş ki:cok yakında guild savaslarına baslarız![]()
![]()