Kayıt
15 Mayıs 2007
Mesajlar
519
Beğeniler
0
Şehir
Esk.
Skill 0 lamak için gerek ilk şey level 20 olmak.Birazdan anlataçağım işlemleri yapınca Skill Pointlerin %80 i geri alınabilmektedir.

Öncelikle level 20 olduktan sonra her şehirde bulunan Herbalist Potion(Can Satan)e gidiyoruz ve tıklıyoruz.Karışımıza gelen sayfada(yukarda) "Withdraw Skill." seçeneğini tıklıyoruz.

Karşımıza bir pencere daha gelecektir ve bu pencerede 1 nci adım olan "Resuscitation Potion Quest" seçeneğini işaretliyoruz ve gelen görevi kabul ederek ayrılıyoruz.

Bu görevi aldıktan sonra öldürdüğümüz yaratıklardan "Curde Heart" isimli kalplerden düşecektir (Herhangi bir yaratıktan düşebilir). Bu kalplerden en az 10 tane toplamanız gerekmekte. En az 10 tane kalp topladığınızda yine Herbalist Potion(Can Satan) amcaya giderek aldığınız görevi tekrar seçiyorsunuz ve kalpleri teslim ediyorsunuz.Herbalist amcam da bu kalplerin karşılığında sze bir adet "Resuscitation Potion" veriyor. Eğer 20 kalp topladıysanız 2 tane verir. Eğer işlem sonunda 1 adet "Resuscitation Potion" sahibiyseniz, vermiş olduğunuz skilllerden bir tanesini geri çekmeye hazırsınız demektir. Şayet görevi tamamladığınızda yeterli sayıda Potion edinememişseniz tekrar kalp düşmeye devam etmesi için aynı görevi tekrar almayı unutmayın. Yani her kalp tesliminden sonra tekrar görevin alınması gerekmekte.

Eğer yeterli sayıda kalp toplamış ve bunlardan "Resuscitation Potion" elde edebilmişseniz, artık gereksiz olarak verdiğiniz SP poinlerinizi geri almaya hazırsınız demektir.

Bu işlemi yapabilmek için yine "Herbalist" amcamı tıklıyoruz ve yine "Withdraw Skill" seçeneğini seçiyoruz. Fakat bu aşamadan sonra "Resuscitation Potion Quest" seçimi yapmak yerine 2 nci sırada bulunan "?????" soru işaretleriyle yazılmış seçeneği seçiyoruz.

Bu seçimi yaptığımız zaman karşımıza, hangi skilleri düşürmek istediğimiz bir pencere gelecektir ve bu pencereden ilgili skili kategorisini seçiyoruz ve bu kategori içerisinden de hangi skili aşağı çekmek istiyorsak o skilin altında bulunan "DN" yazılı butona basarak skill düşürme penceresinin açılmasını sağlıyoruz.

Seçimi yaptığımızda açılan pencere oldukça basit çalışır:
a. En üst kısımda kaç adet Potion sahibi olduğunuz gösterilmektedir.
b. Potion sayınızın hemen altında düşürmek istediğiniz skilin ismi ve hangi levelde olduğu gösterilmektedir. Buradaki aşağı ve yukarı oklarını kullanarak düşürmek istediğiniz sayıyı seçmeniz gerekmektedir. (Elinizde bulunan Potion sayısından daha fazla düşürmenize izin vermez, ayrıca indirmek istediğiniz seviye açık olan başka bir skill için gerekliyse gene izin vermeyecektir.)
c. Total Withdrawing Skill Point (Toplam geri kazanılan SP sayısı) bölümünde ise indirdiğini seviyelerin karşılığında ne kadar SP pointinizin geri verileceği gösterilmektedir.
d. Required Amount (Gerekli Para) kısmında işlemi yapmanız için gereken para miktarı gösterilmektedir.
e. Possessed Amount kısmında ise üstünüzde mevcut olan para miktarı gösterilmektedir.

Bu bölümdeki ilgili skill düşürme seviyesini belirledikten sonra, "Withdraw Skill" butonuna basarak skill düşürme işlemini tamamlıyoruz.

ve Kaybettiğimiz Skill Pointlerin %80 ini geri aldık ama biraz paramız.

İyi Oyunlar Exclamation Wink
 
Kayıt
15 Mayıs 2007
Mesajlar
519
Beğeniler
0
Şehir
Esk.
Rica ederim sitede yoktu inşallah aradım bi kaç çeşit ama buLamadm Rolling Eyes
 

fsm

rank8
Kayıt
12 Mayıs 2007
Mesajlar
127
Beğeniler
0
slm saol emegine sağlık ama bir sorunum var 96 lvl charım var daha önce çok skil geri çektim hatta bow yaptım çarı sonra svorda geri döndüm bir süredir oyunla çok ilgilenmiyordum şimdi bir iki skil geri çekmek istiyorum ama görevi alıyorum jangandaki potcudan cave 1. katta ezik kasıyorum şu ara oraya gidiyorum ama hiç görev topu düşmüyor cavede görev düşmüyormu ? bütün görevleri iptal ettim qest bölümünden belki başka görev engel olur diye sonra tekrar aldım görevi görev bölümüne geldi almışım görüyorum ama yok abi düşmüyor mavi toplar alibaba dalgasından düşüyor onlarıda toplatmıyorum zaten.
 
Yukarı Alt