ıd pw farketmez beyler yeterki alınsın
Pm atıldı.^^FeNaCoRe demiş ki:Can you get me some?!
ps:Bende istiyorum![]()
guray14 demiş ki:Beyler Bana Üyelik alabilecek olan varmı msn mailto:[email protected] yada mailto:[email protected] beyler alabilecek olanlar lütfen eklesin
guray14 demiş ki:ıd pw farketmez beyler yeterki alınsın
AnatoliaFire demiş ki:Üyelik dağıtımımızda 20 Post sınırı vardır.
AnatoliaFire demiş ki:Üyelik dağıtımımızda 20 Post sınırı vardır.
üyelik alım sitesi açıldığında zaten haber veriyoruz. ve nasıl üyelik alındığını öğrenebilmeniz için açılmış topicler de mevcut. biz site kapalıyken üyeliğe ihtiyaç duyanlara üyelik dağıtıyoruz ^^ikwiw demiş ki:üyelik vermek yerine almayı öğretseniz daha mantıklı ve kolay olmazmı?
karaay demiş ki:Görevli arkadaşlar banada bir adet hesap alabilir misiniz? Şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM.
Banada bi' tane verebilir misiniz?Mr_Zombie demiş ki:Bana da bi üyelik verirmisiniz? Bide bu üyelik sitesinin gece geç saatlerde açılmasının sebebi o saatte internetin daha hızlı olması mı? Sayfa zaman aşımına uğradı falan diyorda???
Ne dediğini anlamadım? 20 post sınırı derken??AnatoliaFire demiş ki:Üyelik almayı zaten öğretiyoruz arakadaşlar zahmet edip de ilk sayfaya bakarsanız göreceksiniz. Üyelik alımları kapandığında biz yardımcı oluyoruz burdan.
Ps: Üyelik dağıtımında 20 post sınırımız vardır.
Hepinize yetecek kadar üyeliğimiz olsun diye.Mr_Zombie demiş ki:Ne dediğini anlamadım? 20 post sınırı derken??AnatoliaFire demiş ki:Üyelik almayı zaten öğretiyoruz arakadaşlar zahmet edip de ilk sayfaya bakarsanız göreceksiniz. Üyelik alımları kapandığında biz yardımcı oluyoruz burdan.
Pm atıldı.^^alivahit demiş ki:arkadaşlar varsa banada bi üyelik alırsanız sevinirim
AnatoliaFire demiş ki:Üyelik almayı zaten öğretiyoruz arakadaşlar zahmet edip de ilk sayfaya bakarsanız göreceksiniz. Üyelik alımları kapandığında biz yardımcı oluyoruz burdan.
PM atıldı.masters demiş ki:Banada Üyelik alabilirmisinizz Lütfen?